‘Laatste seizoen Pauw & Witteman aanstaande’

De stekker gaat uit Pauw & Witteman. Dat valt althans te lezen in weekblad Privé. Jeroen Pauw en Paul Witteman zouden in september aan hun laatste seizoen beginnen, om er dan in mei 2013 na 7 jaar mee te stoppen. Het presenteren van een dagelijkse late night show zou een te zware wissel trekken op andere ambities van de heren.

Mocht Pauw & Witteman inderdaad van het scherm verdwijnen, dan ontstaat er een grote stoelendans bij de publieke omroep qua talkshows. Met Matthijs van Nieuwkerk als winnaar?

Matthijs roept nu al bijna twee jaar dat hij dolgraag naar Nederland 1 wil, maar dat er daar geen plek voor hem is. De Wereld Draait Door mag niet weg van Nederland 3 terwijl het late night slot dus al is ingevuld. Matthijs lijkt de eerste rechten te hebben voor een vrijkomend tijdslot, maar ook de EO en het consortium KRO/NCRV azen op een dergelijk gat.

Geenstijl meldt overigens (ik kan niet helemaal duiden of het nu serieus is of niet) dan PowNed eventueel weer in het gat van De Wereld Draait Door zou springen. De jonge omroep zou zijn eigen late night slot dus mogen vervangen/uitbreiden met de vrijgekomen zendtijd tussen 19.30 en 20.30 uur. “Powned gaat naar het DWDD-tijdstip op Nederland 3 en wordt meer een talkshow-format afgewisseld met reportages. Is allang publiek geheim.”

Update 12:45 uur: De Vara heeft het bericht ontkracht. Volgens de omroep is het verhaal ‘volledig uit de duim gezogen’.
Update 17:00 uur: Volkskrant.nl sluit een kern van waarheid niet uit.

Zie ook:
- Pauw en Witteman toch eerder terug van zomerstop
- KRO en NCRV azen op tijdslot Pauw & Witteman
- Matthijs wil en kan late night, maar doet hij het ook?
- Matthijs spreekt over einde DWDD in College Tour
- Netmanagers blokkeren verhuizing DWDD naar NL1

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Laatste seizoen Pauw & Witteman aanstaande’

  1. Pingback: Jolande Sap verantwoordt zich in Pauw & Witteman | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>