Pauw en Witteman toch eerder terug van zomerstop

Jeroen Pauw en Paul Witteman kiezen voor een kortere zomerstop dan aanvankelijk was gepland. Het programma Pauw & Witteman keert wel pas eind september terug, maar de beide talkshowhosts verlenen medewerking aan 1 Voor de Verkiezingen, een speciaal late night programma op Nederland 1 in aanloop naar de verkiezingen.

Knevel + Van den Brink verdwijnt daardoor wat eerder van de buis, al zullen Andries Knevel en Tijs van den Brink zich ook laten gelden in 1 Voor de Verkiezingen. De EO spreekt van ‘collegiaal overleg, het is een bijzondere tijd’, in De Telegraaf. 1 Voor de Verkiezingen is van 3 tot en met 21 september elke werkdag te zien op Nederland 1. Op zaterdag 8 september – de zaterdag voor de verkiezingen – is er een extra uitzending.

De Vara en EO-directeuren laten in een officieel statement weten: “Het is uniek dat twee geprofileerde duo’s afwisselend de verkiezingen gaan coveren in een verrassend, dagelijks programma. Ten tijde van groot landelijk nieuws hebben twee verschillende omroepen de handen ineen geslagen om hét nationale programma rond de politieke verkiezingen te maken.”

Zie ook:
- Knevel & Van den Brink: Geen reserve-Pauw & Witteman
- De Wereld Draait Door met verkiezingsspecials in september
- KRO en NCRV azen op tijdslot Pauw & Witteman

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pauw en Witteman toch eerder terug van zomerstop

  1. Martijn

    Volgens mij voelen ze de hete adem van rtl4. Neem aan dat zij in iedergeval de verkiezingen meepakken. Ik zou gaan voor wat kiest nl, misschien in een net iets luchtigere sfeer.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: RTL 4 weer met talkshow rond verkiezingen | Zappen

  3. Pingback: ‘Laatste seizoen Pauw & Witteman aanstaande’ | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>