RTL 4 weer met talkshow rond verkiezingen

Het lijkt er op dat de RTL 4-kijker ook na de sportzomer nog bij de commerciële zender terecht kan voor een late night show. Na VI Oranje, Tour de Jour en De Spelen komt er naar alle waarschijnlijkheid een programma om 22.30 uur over de aanstaande tweedekamerverkiezingen. Twee jaar terug maakten Rick Nieman en Frits Wester al Wat Kiest Nederland.

“Als het een beetje meezit, gaan we weer zoiets doen. Maar dan groter”, verklapt Nieman op 3fm. “Ik ben nog steeds verslingerd aan het nieuws, maar om programma’s als Kwestie van Kiezen of over de verkiezingen erbij te doen, is fantastisch.”

Overigens komen Jeroen Pauw & Paul Witteman en Andries Knevel & Tijs van den Brink in september met 1 Voor de Verkiezingen.

Zie ook:
- Pauw en Witteman toch eerder terug van zomerstop
- De Wereld Draait Door met verkiezingsspecials in september
- Weer verkiezingsconference Freek de Jonge: Miereneuken

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 4 weer met talkshow rond verkiezingen

  1. elwin

    hebben ze 2,5 maand een late night show gehad; komen ze eerst met twee weken late night reality herhalingen voordat op 27 augustus Wat kiest NL van start gaat (inmiddels ook al opgenomen in de dagschema’s.) Was dan twee weken eerder begonnen met deze show of in die twee tussenliggende weken en nieuwe talkshow proberen (misschien dagelijkse versie van Wat vindt NL maar dan in soort talkshow vorm)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: RTL 4 maakt vijf verkiezingsprogramma’s | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>