RTL 4 maakt vijf verkiezingsprogramma’s

De aanstaande verkiezingen voor de Tweede Kamer zullen niet onopgemerkt voorbijgaan op RTL 4. De zender kondigt maar liefst vijf verschillende programma’s aan in augustus en september. De late night talkshow Wat Kiest Nederland keert vanaf 27 augustus terug met Frits Wester en Rick Nieman. Maar ook Peter van der Vorst levert zijn bijdrage met het eenmalige Van der Vorst Ziet Haagse Sterren.

De verkiezingstijd op RTL 4 wordt op 26 augustus geopend met het Premiersdebat, grote vraag is natuurlijk welke lijsttrekkers daar voor worden uitgenodigd; Mark Rutte, Geert Wilders en Emile Roemer lijken de grootste kanshebbers. Maar de vorige keer was er slechts plek voor twee kandidaat-premiers.

Op 4 september, acht dagen voor de gang naar de stembus, komt RTL 4 met zijn Carré-debat. Hiervoor zijn meerdere partijen uitgenodigd. Op de verkiezingsdag zelf, woensdag 12 september, is de programmering vanaf 20.30 uur ingeruimd voor De Uitslagenavond.

De publieke omroep komt overigens ook met de nodige verkiezingsprogramma’s. De EO en Vara slaan de handen ineen voor 1 voor de Verkiezingen, daarnaast zijn er verschillende debatten gepland.

Zie ook:
- RTL 4 weer met talkshow rond verkiezingen
- Pauw en Witteman toch eerder terug van zomerstop
- De Wereld Draait Door met verkiezingsspecials in september

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL 4 maakt vijf verkiezingsprogramma’s

  1. $ Dollar Bill $

    Zo gelukkig een alternatief op die saaie stoffige programma’s van de Publieke Omroep.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Weet niet hoeveel kanalen jou tv heeft, maar er is toch bijna altijd een alternatief voor iets wat je niet wilt zien? Dvd kan ook, maar genieten van de zon is nog beter…

        /   Reply  / 
  2. gtstfites

    Wat saai *gaap*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>