Catfight tussen Katja en Bridget

Katja en BridgetHet schijnt dat veel mannen alleen al bij het horen van het woord catfight enorm opgewonden raken. Wat is dat toch, waarom is het zo spannend om naar twee vechtende vrouwen te kijken? Ik heb het nooit begrepen. Wat ik wel weet, is dat wanneer BNN handig heeft ingespeeld op dit gegeven, het programma Katja vs. Bridget een doorslaand succes wordt. Qua kijkcijfers dan.

Katja vs. Bridget is de uitsmijter van Bridget Maasland, die hiermee haar contract bij BNN uitdient en zich definitief vestigt bij Talpa. Als we de dames zelf mogen geloven, hoeven we geen sentimenteel gedrag te verwachten bij hun laatste samenzijn. Nee, ze zijn echt elkaars rivales geworden.

Katja vs. Bridget, 21.40 uur, BNN
Zie ook:
- Heren niet getreurd: Katja wint BNN-battle, maar Bridget gaat naakt
- Battle of the BNN babes
- Kersthit-duel Katja en Bridget lijkt gelopen race

1 Reacties // Reageer

One thought on “Catfight tussen Katja en Bridget

  1. frans

    mooi gevecht, lekker hoe die tieten van katja op en neer gaan. lekker geil 2 mooie dames die zweten. eigenlijk moeten ze een keer in bikini in de olie met elkaar worstelen is veel leuker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>