En foetsie is de nieuwslezer na Spuiten & Slikken

Sophie HilbrandZes weken lang liet de nieuwslezer van het NOS Journaal zich schofferen door Sophie Hilbrand. De BNN-presentatrice waagde zich na elke uitzending van Spuiten & Slikken aan een ondeugende uitsmijter over het seksleven van de gemiddelde Nederlander en hoe dat afweek bij nieuwslezers. Zo zouden volgens Hilbrand nieuwslezers vaker een dildo op het nachtkastje hebben staan of houden ze ervan om zich te laten vastbinden. Maar deze week was er geen nieuwslezer om voor gek te zetten.

Waar doorgaans na Spuiten & Slikken meteen een live-verbinding was met de studio van het journaal, werd dit keer meteen overgeschakeld naar de reclame.

De wijsheden – zoals Sophie ze zelf noemt – werden de laatste weken overigens al minder origineel en gevat. Deze week kwam ze met het bericht dat het moeilijk is om je gezicht in de plooi te houden tijdens orale seks, zoals we konden zien bij nieuwslezers. Maar dit keer dus geen al dan niet onbetaalbare gezichtsuitdrukking van Aldith Hunkar, Astrid Kersseboom of Jeroen Overbeek.

Wat zich binnenskamers heeft afgespeeld bij de NOS, is slechts gissen. Maar Zappen.blog.nl lijkt het niet onaannemelijk dat de nieuwslezer er genoeg van hadden om publiekelijk geschofeerd te worden, terwijl deze niet in de positie is om te reageren.

Zie ook:
- Laatste Spuiten & Slikken: tijd om de balans op te maken
- Vrede tussen Spuiten & Slikken en NOS Journaal
- De ondeugende uitsmijter van Spuiten & Slikken
- Platgereden paden en puberaal gegiechel
- Het wereldbaantje (?) van Ties

1 Reacties // Reageer

One thought on “En foetsie is de nieuwslezer na Spuiten & Slikken

  1. Robin

    dat zat er natuurlijk in. Ik zag het toevallig ook. Werd ook een beetje flauw. Vond zelf ook niet echt kunnen. Typisch BNN.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>