Vriendjes worden met Adje

AdjeAl ruim een jaar draaft Adje van Nispen elke week op bij Paul de Leeuw. Telkens als een sul die als een soort bewegend decorstuk dient. Het bezorgde Mooi! Weer de Leeuw een vaste kijkersschare van zo’n 1,4 miljoen kijkers. Maar op een gegeven moment raakt het trucje uitgewerkt. En dus moest er worden gezocht naar een nieuwe rol voor Adje. Die lijkt nu gevonden.
In de internetuitzending werd Adje er op de valreep nog even bijgehaald. Samen met Hein de Roeper, een ‘vriend van Adje’. Want dat is de nieuwe formule: wordt lid van het A-Team door vriendjes te worden met Adje. Iedereen die de vriendschap wil sluiten, kan een e-mail sturen aan de redactie. Elke week wordt er dan een ‘vriendje’ voorgesteld.

Hoewel ik nog steeds om Adje moet lachen, is de impact van het figuur al een stuk minder dan in het begin. Het mysterie rondom zijn persoontje is wel ontrafeld, waardoor de spanning er een beetje af is. Gelukkig wordt nu naar een nieuwe rol gezocht voor Adje, ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

Zie ook:
- Paul de Leeuw tot mei 2008 bij de Vara
- De terugkeer van Adje!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vriendjes worden met Adje

  1. jeroen

    Ik ben een bijzonder vredelievend mens, maar de blik in de ogen van Adje haalt echt het slechtste in me naar boven.

    WAT EEN ON-GE-LO-FE-LIJKE SUFFE LUL IS DAT!

      /   Reply  / 
  2. m van wijk

    ik zou het jammer vinden als adje
    er niet meet zou zijn
    die geeft juist de kleur aan de programma
    hij moet wel blijven hoor vind hem erg grappig.

    groetjes mirjamvanwijk

      /   Reply  / 
  3. kirsdjune

    ADJE LEKKERDING WE GEILEN OP JE ! XX ONS

      /   Reply  / 
  4. een echte van nispen

    eeey ik heb echt haat voor hem eerst schrok ik me rot toen ik adje van nispen hoorde. ik wist niet dat er zo’n randdebiel in de familie zat. maar blijkt die achteraf gwn anders te heten. motherfucker spot gwn met me achternaam. als ik hem in het echt zie smack ik die biatch.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>