De zwanenzang van Sophie bij Spuiten & Slikken

Na vijf seizoenen van Spuiten & Slikken vindt Sophie Hilbrand het welletjes. Ze heeft alle onderwerpen nu wel voorbij zien komen en vanuit meerdere invalshoeken belicht, tijd om het stokje door te geven. Maar niet voordat ze test hoeveel van alle informatie uit die vijf seizoenen Spuiten & Slikken is blijven hangen bij het Nederlands publiek.

Natuurlijk, Spuiten & Slikken zal voor veel jongeren een eye-opener zijn geweest. Die wisten niet wat je allemaal met cocaïne kon doen of in hoeveel standjes je iemand kunt bevredigen. Hartstikke leuk om dat na de uitzending zelf ook eens te proberen.

De een zal zeggen: schande, dat moet niet op tv. Maar waarom niet? Ik heb niet alle afleveringen gezien, maar wat ik er van meekreeg, werd min of meer als voorlichting neergezet. Spuiten & Slikken als veilige springplank in de wereld van seks en drugs. Beter zo, dan dat iemand in een kroeg van een wildvreemde een pilletje krijgt aangeboden.

Hopelijk komen in de test vanavond de meest spraakmakende momenten nog eens voorbij. Dan denk ik aan Filemon, de levende stuntpop van BNN of het fameuze squirten van Porno Bob.

Spuiten & Slikken Test, 22.35 uur, BNN

Zie ook:
- Schokkend: Sophie is klaar met Spuiten & Slikken
- Spuiten & Slikken wil vooroordelen wegnemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>