Nieuw sausje in BNN’s muziekquiz Doe Maar Normaal

Hoewel Doe Maar Normaal in zijn eerste seizoen niet kon tippen aan het Britse origineel Never Mind the Buzzcocks, geeft BNN de muziekquiz de tijd om verder te rijpen. Voor de tweede reeks zijn presentator Sander Lantinga en panelleden Pepijn Lanen en Arie Koomen aangebleven. Zij worden voortaan bijgestaan door Birgit Schuurman en Ruben van der Meer en wekelijks wisselende gasten. Verder staat Doe Maar Normaal pal achter De Lama's gepland, mooie intro dus.

Doe Maar Normaal, 21.55 uur, BNN

Zie ook:
- Never Mind the Doe Maar Normaal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw sausje in BNN’s muziekquiz Doe Maar Normaal

  1. Joost Niemeijer

    Gister eerste Doe Maar Normaal gezien. Echt bijzonder leuk. Ruben en Birgit zijn goeie aanwinst. Wist nie dat Jan Keizer van BZN ook humor had. Leek allemaal wat minder geforceerd dan vorig jaar! Ik ga nog eens kijken.

      /   Reply  / 
  2. Suus

    Ik vind het zelf steeds leuker worden. Al die vergelijkingen met de Britse versie zijn niet onbegrijpelijk, maar Nederlanders (en hun gevoel voor humor) zijn gewoon wezenlijk anders dan Engelsen. Sander Lantinga is lekker droog en hij weet ook echt veel van muziek. Het vaste panel is ook erg leuk. Ik vond Ruben vd Meer in de Lama’s niet te pruimen, maar hier is hij ontzettend grappig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>