BNN maakt tv-serie van Het Schnitzelparadijs

Eén van de leukste Nederlandse films van de afgelopen jaren krijgt een tweede leven. Het Schnitzelparadijs wordt namelijk een tv-serie. BNN heeft tien afleveringen besteld van Het Schnitzelparadijs. Vrijwel alle (hoofdrol)spelers doen niet meer mee, zoals Bracha van Doesburgh, Mimoun Oaïssa, Linda van Dyck en Noah Valentyn. Wel nieuw is Eva van de Wijdeven.

In de film volgden we Nordip (noah Valentyn), een getalenteerde jongen die geen zin heeft in universiteit of een kantoorbaan. In plaats daarvan meldt hij zich bij De Blauwe Gier, een lokaal restaurant type Van der Valk. Daar begint hij als de sloof van de keuken. Nordip valt als een blok voor de dochter van de manager en weet zich ook op te werken bij zijn collega's.

In de serie komt ene Sander (Micha Hulshof) werken in de keuken van De Blauwe Gier. Daar maakt hij van alles mee.

Het is niet voor het eerst dat de Publieke Omroep een tv-serie maakt van een bioscoopfilm. Eerder konden we al kijken naar All Stars en Shouf Shouf de serie.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “BNN maakt tv-serie van Het Schnitzelparadijs

  1. Martijnjdd

    Micha Hulshof had ook in de film al een rol.

      /   Reply  / 
  2. michel

    micha hulshof zat ind ook in de film en was de slechterik van het stuk! wel goeie zet deze serie van bnn! mag de vara wat mij betreft ook doen met alles is liefde! met de vele personages valt nog en hoop te doen in een serie!

      /   Reply  / 
  3. Simon

    Leuk!

      /   Reply  / 
  4. r.uitermark

    Ja idd. Sander was er in de film ook, de serie speelt zich ook af voor de film, dus Sander is in de serie een aardige jongen, en Patrick (Arent Jan Linde) is wat Sander in de film is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>