Paul de Leeuw knokt zichzelf op 5 december op tv

Sinterklaasavond valt dit jaar op vrijdagavond en dat zou betekenen dat Paul de Leeuw een beetje in zijn hemd staat met Mooi! Weer de Leeuw op 6 december, waarin hij elk jaar uitgebreid stilstaat bij de viering van het kinderfeest. Maar Paul heeft een vermoeiende strijd geleverd en mag bij uitzondering toch op 5 december een programma maken.

"Waarom wordt er toch altijd zo moeilijk gedaan?", vraagt hij zich hardop af tijdens het Omroepcongres in Bussum. "We hebben het verzoek ingediend om een dag eerder een programma te maken. Daarvoor hebben we een grote strijd geleverd met de Josti Band die we hebben gewonnen. De Josti Band staat nu om 19.00 uur ten koste van Lingo en wij mogen vanaf 20.30 uur Sinterklaas ontvangen."

Daarmee lijkt het probleem opgelost, maar niets is minder waar. "De verschuiving betekent ook, dat op Nederland 3 dan Ranking the Stars tegelijk wordt uitgezonden. Een enorm gedoe volgde. Mijn voorstel om Ranking the Stars dan eenmalig een uurtje te verlaten, was onmogelijk. 'Dan raken de kijkers in de war', was de boodschap… Jongens, Nederland 3 heeft bijna geen kijkers, waar moeten ze dan van in de war raken? Het lijkt wel alsof de bestuurders alleen maar zo moeilijk doen om elkaar aan het werk te houden!"

Zie ook:
- De Leeuw: "Ik word niet duur betaald, want ik ben heel goed"
- Hans Klok en Jeroen van der Boom in Ranking the Stars
- Nieuwe baas Daphne Bunskoek is Paul de Leeuw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw knokt zichzelf op 5 december op tv

  1. RJ

    Foutje: 6 september moet 6 december zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>