Mooi! Weer de Leeuw gaat zomerstop (en metamorfose) in

Vanavond is de voorlopig laatste aflevering van Mooi! Weer de Leeuw. De titel keert in het najaar terug, maar met een andere inhoud. Paul de Leeuw is in Nederland klaar met het vervullen van wensen. “Mensen weten gewoon al wat er gaat komen. Ze kijken bij wijze van spreke al naar de flappen om te zien wat er nu weer achter vandaan komt”, vertelde hij vorige week in Life & Cooking. De zomerperiode gaat hij zich met zijn team beraden over wat Mooi! Weer de Leeuw moet gaan worden.

Waarschijnlijk blijven er wel wat wensen in zitten, maar zal hij ook meer gasten ontvangen voor een gesprek. Het zal misschien een beetje opschuiven naar de marathon van afgelopen november? Dat was briljante televisie en slechts zijdelings verbonden aan het eigenlijke programma.

Nog altijd zijn er overigens plannen om de show naar Duitsland te brengen. Onder de werktitel Lieber Paul zal hij dan daar wensen gaan vervullen. Dit zal op zijn vroegst in najaar 2010 beginnen.

Tot die tijd kunnen wij nog even van deze vakman genieten. Bedankt voor wederom een fraai seizoen Mooi! Weer de Leeuw en tot na de zomer.

Mooi! Weer de Leeuw, 20.25 uur, Vara

Zie ook:
- Mooi! Weer de Leeuw gaat op de schop
- Einde van Mooi! Weer de Leeuw nu toch nabij?
- Paul de Leeuw over Eva TV: Tijd voor een omslag
- Het laatste seizoen Mooi! Weer de Leeuw?
- Mooi! Weer de Leeuw gaat internationaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>