Felix Meurders begint aan zijn laatste seizoen Kassa

Als presentator van Kassa groeide Felix Meurders uit tot een boegbeeld voor consumentenzaken. In de twee decennia dat hij het programma presenteerde, is er van alles aan de kaak gesteld; van louche verzekeringen tot spaarrekeningen met een te lage rente, van het stimuleren van kraanwater in horeca tot de wanpraktijken bij klantenservices van kabelbedrijven, van curieuze kortingsacties in de supermarkt tot talloze producttests. Felix heeft inmiddels alles wel gezien en stopt met Kassa. Maar niet voordat hij de jaarwisseling heeft gehaald met het zaterdagavondprogramma.

Meurders heeft deze zomer bij de Vara zijn besluit kenbaar gemaakt, de omroep wil even de tijd krijgen om een waardig opvolger te vinden voor Mr. Kassa. Felix heeft daar mee ingestemd, naar verwachting neemt in januari iemand het stokje over.

De komende maanden zal Kassa zich blijven vastbijten in consumentenzaken die beter kunnen. Goed programma, leuk dat er ‘gewoon’ weer een nieuw seizoen is.

Kassa, 18.55 uur, Vara (NL1)

Zie ook:
- Felix Meurders stopt met Kassa
- Uitreiking Gouden Windei in laatste Kassa
- Lobby voor kraanwater in horeca; watertest in Kassa
- Kassa special Klimaattop: Hoe palmolie onze wereld vernielt
- Kassa richt vizier op Apple en Windows 7
- Kassa; Felix Meurders ziet nog genoeg consumentenproblemen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Felix Meurders begint aan zijn laatste seizoen Kassa

  1. Topmodel

    Samen met Tros Radar en Lingo een van de meest tijdloze programma’s. Tuurlijk is hier en daar een aanpassing maar het blijft interessante tv.

      /   Reply  / 
    1. robert

      Lingo interessant, dat ga je toch niet menen. Kassa en Tros Radar zeg ik ja, maar Lingo is gewoon een dom spelletje wat eigenlijk niet bij een publieke zender thuis hoort.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>