Sophie Hilbrand: Nu We Er Toch Zijn verrassende tv

Nu We Er Toch Zijn. Jaren terug onder leiding van Eddy Zoey begonnen als een geinig programma om de gastvrijheid te testen. Maar met een paar kleine formatwijzigingen is het inmiddels een titel waarmee ook de maatschappij wordt gereflecteerd. Filemon Wesselink begon vorig jaar met het thematisch uitzoeken van zijn slaapplaatsen, Sophie Hilbrand breidt dat nu uit. Op Nederland 1 gaat ze slapen in plaatsen die het afgelopen jaar veel in het nieuws waren.

Ze belt lukraak aan om een warme hap, koud biertje en zacht bedje te regelen. Maar zitten de bewoners uit de stad van Oh Oh Cherso wel op nog meer aandacht te wachten? Zijn de inwoners van Geert Wilders’ hometown de media niet helemaal zat? En is Enschede al bijgekomen van het feestgedruis na de overwinning van FC Twente? Sophie test de gastvrijheid en blikt met de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats.

Sophie: “Het is echt waar: achter elke voordeur schuilt een verhaal. Zeker als je woonplaats zo in het nieuws is geweest. De gesprekken in Nu We Er Toch Zijn leveren iedere keer weer verrassende tv op.”

Zie ook:
- Sophie Hilbrand debuteert op NL 1 met Nu We Er Toch Zijn
- Filemon luxe uit logeren in Nu We Er Toch Zijn
- De zomer van BNN met Nu we er toch zijn op vakantie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sophie Hilbrand: Nu We Er Toch Zijn verrassende tv

  1. NDK

    Hier wacht ik al weer een tijdje.. geweldig programma.

      /   Reply  / 
  2. joris

    en het wordt nu ook duidelijk beter gewaardeerd: naar nederland 1! en dat zie je niet vaak voor een BNN programma. Goed bezig! Hopelijk wordt het nu ook heel goed bekeken. Het programma is namelijk goedkoop om te maken en laat wat van de wereld zien. Dat is wat de PO volgens mij moet doen. Hopelijk gaat ze ook naar Maaskantje!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>