Dennis en Valerio maken luchtig wetenschappelijke show

Dennis Storm en Valerio Zeno is een nieuwe show toebedeeld in komend tv-seizoen. Vanaf half november komen ze op de woensdagavond met Boston Tea Party, zoals de werktitel van dit luchtige wetenschappelijke programma luidt. “Hoe smaakt mensenvlees? Hoeveel zwembaden krijg je vol als alle Chinezen tegelijkertijd klaarkomen? En wat is de beste plek om in Nederland een terreuraanslag te plegen? In Boston Tea Party geven Dennis en Valerio nuchtere antwoorden op bezopen vragen”, aldus BNN.

Minder leuk voor het duo, is dat ze zelf proefkonijnen zijn. Bij sommige vragen is dat misschien fantastisch, bij andere kwesties komen ze er misschien minder goed vanaf. Verder leiden ze ook de studiogesprekken met wetenschappers.

Dennis en Valerio vormen al tijden een gouden duo voor BNN, eerder maakten ze onder andere Loverboys, Dennis & Valerio vs. De Rest en De Beste Slager.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dennis en Valerio maken luchtig wetenschappelijke show

  1. Willeke

    Ze gaan kijken waar je in NL het beste een aanslag kan plegen???????

    ……..

      /   Reply  / 
  2. Geenstijl

    Altijd een leuk duo, als ze nog iets meer naar Ant en Dec in de UK kijken dan zouden ze het kunnen maken als duo presentatoren.

      /   Reply  / 
  3. Que

    Hup, weer platvloers en ranzig vermaak van de zich immer altijd “kwalitatief, hoogstaand, intelligent en bewustzijnsverhogende” publieke omroep.

    Kan deze bagger niet van het scherm verbannen worden. Maar ach, de po-adepten zullen dat in hun tunnelvisie wel “verheffende” televisie vinden.

      /   Reply  / 
  4. leo

    ik ga zeker kijken, die twee hebben wel chemie en ik snak naar ‘platvloers en ranzig vermaak’ :-)

    @Que: heb je het heel zwaar ?

      /   Reply  / 
  5. Niek Spin

    Is de naam niet “Proefkonijnen”?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>