Ralf Mackenbach in eerste Je Zal Het Maar Zijn

Sophie Hilbrand introduceerde vorig jaar Je Zal Het Maar Zijn op Nederland 3. De vergelijkingen met Je Zal Het Maar Hebben waren op voorhand veelvuldig gemaakt, maar Hilbrand bewees wel degelijk een ander programma te kunnen maken. Ze portretteert gewone mensen met een bijzonder verhaal. Of doordat ze in uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een opmerkelijke keuze in het leven hebben gemaakt. Dus mag Je Zal Het Maar Zijn terug in de schema’s, vanavond is de eerste nieuwe aflevering te zien.

Sophie: “Je Zal Het Maar Zijn laat zien op wat een verschillende manieren jongeren hun leven leiden. De één heeft er bewust voor gekozen, de ander is door zijn of haar achtergrond in een bepaalde situatie terecht gekomen. Hun verhalen variëren van schrijnend tot bewonderenswaardig en van opmerkelijk tot jaloersmakend. Een gedachte die altijd speelt is: als je voor het ene leven kiest, wat moet je daar dan voor opgeven?”

De eerste aflevering staat in het teken van Serious Sixteen. Sinds Ralph Mackenbach het Junior Eurovisiesongfestival won staat zijn leven op stelten. Gillende fans, optredens en tienduizenden online vrienden. Valentina Toth is een groot pianotalent en speelde al op het Grachtenfestival en zelfs in de Carnegie Hall in New York. Floris Feilzer (foto) is de jongste paparazzo-fotograaf van Nederland en verdient serieus geld als vaste fotograaf van een groot roddelblad. In de tweede aflevering portretteert Sophie mensen die onderdeel zijn van een groep. Jeroen woont en werkt bij een persdienst waarvan de leden geloven in buitenaardse wezens. Arie groeit op in een gezin met vijftien broers en zussen. En Fela en Dali maken deel uit van een kunstenaarscollectief dat een leven van seks, drugs en rock & roll nastreeft.

Je Zal Het Maar Zijn, 20.25 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- BNN weet Sophie Hilbrand nog drie jaar te behouden
Sophie Hilbrand maakt Je Zal Het Maar Zijn
- Ontluisterend: Kinderen van BN’ers in Je Zal Het Maar Zijn

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ralf Mackenbach in eerste Je Zal Het Maar Zijn

 1. John Doe

  Ralf = Held

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Leuk programma maar aangezien ik Ralf niet uit kan staan sla ik hem ff over.

    /   Reply  / 
 3. Dave

  Grappig om te zien dat die ouders van die jongen Floris Feilzer eigenlijk totaal niet blij zijn met de hobby van hun zoon, maar dat niet hardop zeggen. Vader ziet liever dat zoonlief een studie gaat doen ipv dit leeghoofdenwerk. Die zoon ziet er eigenlijk ook niet al te slim uit.

  Wat een leuk contrast met dat pianotalent.

  Die Ralph is natuurlijk nog totaal van plastic, met z’n ingestudeerde maniertjes.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>