Chris Zegers maakt muzikaal reisprogramma voor BNN

Chris Zegers was afgelopen seizoen een paar keer gastpresentator van 3 Op Reis en dat is BNN en Zegers blijkbaar goed bevallen. Hij is vanaf september in elk geval te zien met een nieuw muzikaal reisprogramma bij BNN, dat op de muzikale woensdagavond van Nederland 3 te zien zal zijn. In Hit the Road reist Chris met een Nederlandse artiest naar het buitenland, om daar inspiratie op te doen. Gers Pardoel staat centraal in de eerste aflevering.

Chris vertrekt elke week met een andere gast naar een ander land. “Daar maakt de muzikant zijn bekende hit in de muzikale stijl van de locals”, meldt BNN. “Een bijzonder portret van muzikale helden die hun grootste hits in een nieuwe jas steken. Chris reist met Gers naar Cuba om zijn nummer Ik Neem Je MEe te spelen met de vrienden van Buena Vista Social Club.”

BNN meldt desgevraagd dat Chris voor dit project is ingehuurd, en er dus geen meerjarige samenwerking is ingegaan. De omroep is wel blij met Chris vanwege zijn expertise op het gebied van reizen en muziek.

Zie ook:
- Chris Zegers duikt op in 3 Op Reis
- Langste roadtrip ooit in seizoen 2011/12 3 Op Reis
- Floortje Dessing tekent 2 jaar bij BNN bij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chris Zegers maakt muzikaal reisprogramma voor BNN

  1. Pingback: Floortje Dessing van Beijing naar Australië in 3 Op Reis | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>