Kees Tol en Isa Hoes in Ranking the Stars 2013

De eerste namen voor Ranking the Stars 2013 zijn bekend. Producent Eva Media heeft onder andere Kees Tol, Isa Hoes, Halina Reijn en Ferry Doedens weten te strikken. Dat blijkt uit een uitnodiging van de producent die deze blog onder ogen is gekomen. Dit seizoen worden bovendien sterren uitgenodigd die al eens eerder meededen, zo zal Georgina Verbaan uit het eerste seizoen haar rentree maken in Ranking the Stars.

In de uitnodiging valt te lezen: “Behalve dat we klinkende namen uitnodigen, spelen we deze serie niet met tien sterren, maar met veel meer. Elke aflevering wordt er namelijk met een aantal sterren gerouleerd. Dat wil zeggen dat sommige sterren 2 of 3 afleveringen mee zullen spelen en dan weer plaats zullen maken voor nieuwe namen. Hierdoor wordt de dynamiek in deze jubileum editie flink opgevoerd en krijgt dit tiende seizoen extra allure.”

Paul de Leeuw vult op 3fm aan dat ook Richard Groenendijk tot ‘de vaste kern’ behoort van dit seizoen. De wisselende gasten zijn louter oud-gedienden. Daaronder vallen ook Catherine Keijl en Viola Holt, Xander de Buisonjé en Heleen van Royen.

Zie ook:
- Tiende seizoen Ranking the Stars in de maak
- Kees Tol hoopt op amusement of dramaserie

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kees Tol en Isa Hoes in Ranking the Stars 2013

 1. Stewie

  Weer die talentloze Tol, zit toch niemand op te wachten?

    /   Reply  / 
 2. Tjep

  kees tol… bekend van euhm, kees tol!

    /   Reply  / 
 3. Kevin

  Wel mooi om te lezen dat er gerouleerd wordt tussen de sterren. De kracht van het origineel waar Ranking the Stars op gebaseerd is, is ook dat het niet wekelijks is en ook in de sterren rouleert. Elke week dezelfde sterren is me altijd wat te veel van het goede — of slechte ;) .

    /   Reply  / 
 4. henkie

  Eej, daar hebben we onze Kees weer. :)


  offtopic: Zijn er meer mensen met die irritante reclame met die vliegtuig? Straks vlieg ik nog weg… :o

    /   Reply  / 
 5. Martijnjdd

  Holt en Keyl zitten vast niet in dezelfde afleveringen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>