Tiende keer 3fm Awards: Alleen Anouk komt niet

Screen shot 2014-04-10 at 10.15.21 AMDe afgelopen maand zijn er heel wat muziekprijzen uitgedeeld, van de Buma Awards tot de Edisons. Maar het grootste muziekfeestje van het jaar is toch wel de 3fm Awards, in tien jaar tijd uitgegroeid tot een muziekprijs met autoriteit. Nederland 3 pakt vanavond uit met de tv-registratie van het evenement.

Dat artiesten graag komen bij de 3fm Awards, heeft natuurlijk alles te maken met promotie. Zo’n show bijwonen is hartstikke gezellig (3fm maakt er ook echt een feestje van in de Westergas) maar het is ook goodwill kweken voor airplay.

3fm-baas Wilbert Mutsaers vertelt in het AD: “Ik merk grote bereidwilligheid. Alleen Anouk komt niet. Zij liet ons drie jaar geleden weten niet meer genomineerd te willen worden en ook geen prijzen te willen ontvangen. Ze heeft enkele al gewonnen awards gehouden voor haar kinderen en de rest laten veilen.”

Dat zijn awardshow is uitgegroeid tot een belangrijk jaarlijks moment stemt hem tevreden. “We worden relevant gevonden en groeien nog elk jaar. Ook dit jaar stemmen er weer mensen en hebben we de ceremonie uitgebreid met een tweede podium.”

Grote kanshebbers voor vanavond ijn Rigby, Racoon, Mr. Probz en Nielson.

3fm Awards, 20.25 uur, Vara (NL3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>