BNN duikt in europolitiek in Europa Doe Je Zo

europa doe je zoEuropolitiek is niet sexy. BNN onderzoekt waarom dat zo is in Europa Doe Je Zo, een nieuw programma dat vanaf volgende maand is te zien. Programmamakers Lars Gierveld en Sytske Jellema proberen met een pop-up campagnebureau de europolitiek begrijpelijk te maken voor jongeren.

Lars en Sytske: “Niet een heel sexy onderwerp: Europese politiek. Dus zoeken wij uit of het echt zo saai en stoffig is als wij, en met ons veel Nederlanders, denken. En wat blijkt? Het is onwijs levendig; een groot internationaal mierennest, waarin parlementariërs, medewerkers, bodes, tolken, lobbyisten door elkaar krioelen. Het barst hier van de jonge en ambitieuze mensen. Iedereen heeft z’n eigen belangen, z’n trucjes en gebruiken. Dat wordt goed zichtbaar tijdens alle borrels, lunches en etentjes die er de hele dag door zijn. Daar hebben we flink gebruik van gemaakt. Ach, we waren er toch….”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>