Jeroen Pauw liever geen tv-duo met Eva Jinek

Jeroen Pauw & Paul Witteman pbDe invulling van het latenighttijdslot op Nederland 1 per januari 2015 blijft de gemoederen bezighouden. Het AD vraagt vandaag Jeroen Pauw of hij het ziet zitten om een duo te vormen met Eva Jinek, een veelgenoemde suggestie als opvolger voor Pauw & Witteman. Dat antwoord blijkt ‘nee’ te zijn. “Duopresentatie is niet im Frage.”

Jeroen is lange tijd de presentatiecoach van Eva Jinek geweest, zodoende zijn ze geen onbekenden van elkaar. “Doorgaan met Eva is niet mijn wens”, vertelt Pauw aan de krant. “Het is zowel voor Eva als voor mij goed dat niet te doen. Hoe hoog ik haar ook heb zitten. Daarvoor kennen we elkaar te goed.”

Na de zomerstop keert Jeroen vooralsnog solo terug op de late avond van Nederland 1. Vanaf januari 2015 kunnen alle omroepen inschrijven op het tijdslot. KRO-NCRV heeft de vurige ambitie daar een rol van betekenis te gaan spelen.

Zie ook:
- AvroTros mengt zich niet in strijd om latenightshow
- Scheiding: Jeroen Pauw verder zonder Paul Witteman
- KRO aast weer op late night Nederland 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>