Matthijs zinspeelt op einde DWDD

dwdd matthijs van nieuwkerkMatthijs van Nieuwkerk heeft tijdens zijn vakantie voor heel wat onrust gezorgd in Hilversum. Een eerder opgenomen filmpje dat op YouTube is geplaatst, helpt namelijk het gerucht de wereld in dat hij mogelijk gaat stoppen met De Wereld Draait Door. En hoewel iedereen de uitspraken meteen bagatelliseert, zijn ze er wel als de kippen bij om die reactie te geven.

De talkshowhost was onlangs te gast bij het Willibrord Gymnasium, waar een leerling vraagt naar de festiviteiten rondom het 10-jarig bestaan van DWDD. Matthijs zegt dan: “Wij gaan seizoen tien maken. Dat ga ik zeker afmaken. Daar heb ik zin in… groots feest. Ik denk dat het mijn laatste jaar wordt. Dan is het mooi geweest.”

Matthijs is momenteel op vakantie en zijn management wil hem daar niet storen voor de ontstane consternatie. Netmanager Marcel Peek laat weten: “Het gaat fantastisch met DWDD op Nederland 1. Wat mij betreft blijft Matthijs dat nog jaren presenteren.” Een woordvoerder van de Vara laat via ANP weten: Een scène waarin hij de suggestie wekt dat er voor hem ooit misschien een kans is om DWDD te presenteren. Niets meer en niets minder.” DWDD-hoofdredacteur Dieuwke Mynia twittert dat het programma gewoon doorgaat na het tiende seizoen. “En nee, Matthijs stopt ook niet met #dwdd.”

En toch… Matthijs geeft niet bijster veel interviews. Maar als hij dat doet, zijn de gedachtespinsels meestal niet uit de lucht gegrepen. Niet zelden worden zijn mijmeringen later daadwerkelijk realiteit.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>