Anouk te gast in De Wereld Draait Door

Zangeres_AnoukVoor het eerst in drie jaar tijd neemt Anouk weer plaats aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Het kersverse jurylid van The Voice of Holland is te gast in De Wereld Draait Door met Douwe Bob. Samen brachten ze deze week het duet Hold On uit. Douwe Bob verzorgt tevens het voorprogramma bij Anouks aankomende concerten.

De terugkeer van Anouk bij DWDD is enigszins opmerkelijk. De zangeres heeft de afgelopen jaren telkens twee keer op rij in een tv-programma haar zegje gedaan, om daarna weer verder te gaan. “Bij DWDD kan ik écht niet meer gaan zitten. Het programma wordt te voorspelbaar met die vaste gasten aan tafel. Als ik voor de vierde keer iemand zie zitten, zap ik door”, zei Anouk nog in 2013.

Ongetwijfeld gaat het bij Matthijs aan tafel ook even over The Voice. Dat is dat andere tv-klusje waarvan Anouk in het verleden zei er nooit aan te beginnen. Ze zou te snel uitgekeken raken op de rol als coach, ook speelde geld een rol.

DWDD, 19.00 uur, Vara (NPO1)

Zie ook:
- Miss Montreal: Ik zou voor Anouk kiezen bij The Voice
- Anouk eindelijk in The Voice of Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Anouk te gast in De Wereld Draait Door

  1. Marian

    Yes….dat wordt weer vuurwerk zullen we maar zeggen! Altijd leuke t.v. met Anouk erin…altijd op het puntje van de stoel!

      /   Reply  / 
  2. afgang van anouk

    ik heb een afknapper van anouk gekregen, sinds zijn bij rtl late night een keer bij humberto vertelde dat zij, een hele grote lul prefereert een grote lul moet. haar pijn doen, anders is het niets zei ze,
    wat een goor wijf onfatsoenlijk gewoon.
    leuk voor haar 5 kinderen om te horen de uitzending terug te zien op een dag

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>