Koppels in Nationale IQ Test: Geen Andy & Melisa

ruben nicolai sophie hilbrandHet is nog elk jaar een enorm succes: De Nationale IQ Test. Vorig jaar wist BNN 1,7 miljoen kijkers te trekken met de moeder der tv-tests. Ook voor de vijftiende editie heeft producent Eyeworks weer een leuk haakje bedacht. Dit keer doen er namelijk bekende koppels mee, zodat voor eens en altijd duidelijk wordt wie de slimste van de twee is. Maar Andy & Melisa hebben zich teruggetrokken.

BNN meldde eerder dat Andy & Melisa meedoen, net als Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo), Billy & Ruud (stelletje uit Utopia) en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’). In het publiek maken getrouwde partners, tweelingen, danspartners, beroepspartners en sportduo’s de IQ Test.

Maar Andy ontkent zijn deelname op 3fm: “Ik ga mezelf niet voor lul zitten, rot op. Ik weet niet waarom we in de persberichten staan, want ik heb het ze twee weken geleden al verteld. Het is niets voor mij. Ik ben bang om van Melisa te verliezen. Daar kan ik slecht tegen en dan word ik boos.”

Manon Thomas en haar danspartner Peter Schaur nemen de plek in van het realitykoppel.

Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai presenteren de jubileumeditie van de Nationale IQ Test.

Nationale IQ Test, 20.30 uur, BNN/Vara (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>