Jubileum DWDD vanuit Studio 22

10 jaar DWDDBNN/Vara heeft Studio 22 afgehuurd voor de jubileumuitzending van De Wereld Draait Door, die op 10 oktober wordt uitgezonden. Die dag bestaat de rubriek exact tien jaar. Studio 22 wordt door publieksopwarmers aangeprezen als ‘de grootste televisiestudio van Europa’ en is doorgaans de plek waar grote liveshows van Holland’s Got Talent, X Factor, Idols, Sterren Dansen op het IJs en The Voice of Holland vandaan komen.

De Vara brengt ook wat meer naar buiten over invulling van de zaterdagavondspecial: “Alle huisbands brengen een zinderende ode aan Aretha Franklin, die al tien jaar voor aanvang in de studio gedraaid wordt. Er wordt teruggeblikt op de Jakhalzen, tien jaar actualiteiten en tien jaar mooie, ontroerende, spraakmakende gesprekken. Én de DWDD Recordings met tien artiesten aan tafel die één nummer spelen, de dramatische traan van Erben Wennemars naar aanleiding van het afblazen van de Elfstedentocht gevat in een mini opera, Jan Mulder met zijn ergernissen over DWDD, en nog veel meer. Uiteraard afgesloten door een stand-up van Pieter Derks en Peter Pannekoek, én een speciale Lucky TV.”

Zie ook:
- DWDD viert 10-jarig bestaan groots op zaterdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>