Jan Slagter op Correspondents Dinner afgeslacht in LuckyTV

jan_slagter_0Het Correspondents Dinner werd woensdagavond en gisteravond nog veelvuldig (na)besproken. En ook Sander van de Pavert van LuckyTV ging aan de slag met de speech van Mark Rutte. Daarbij moest Max-baas Jan Slagter het wel heel erg ontgelden. De grap die de premier woensdagavond maakte, wordt in deze knip-en-plak-versie een snoeihard commentaar.

Dat terwijl de premier gisteren zijn verontschuldigingen aanbood voor een ieder die zich beledigd voelde door de grap. En dat is de Max-baas en CDA-politicus zeker. “Ik vond het vervelend dat privézaken daar werden belicht. En ik vind dat dát een minister-president niet past en dat vond ik er vreemd aan. Dat heeft hij nergens anders gedaan, en daar wel. En dan druk ik me een beetje genuanceerd uit”, reageerde Slagter donderdagochtend al.

De LuckyTV van donderdagavond moet dan ook in het verkeerde keelgat zijn geschoten van de Slagter, die in een verklaring stelt dat hij en Lilian Marijnissen een vriendschappelijke band onderhouden maar geen liefdesrelatie hebben.

Bekijk de LuckyTV:

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jan Slagter op Correspondents Dinner afgeslacht in LuckyTV

  1. Loes Kruik

    LuckyTV over Jan Slagter. Schaamteloos!! Wat moet je keihard zijn om dat te verzinnen. Hoe dom zijn de mensen die daarom moeten lachen bij de opname.Heel eng. Waar bemoeid iedereen zich mee??? Kan de man die dat alles bedenkt niet weg? Misschien iets nuttigs gaan doen?

      /   Reply  / 
  2. Edo Blaauw

    -

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>