3 Op Reis, Rare Jongens en Ranking the Stars op zomerzondagen

ranking the stars 2016
BNN komt deze zomer op de zondagavond met nieuwe jongerenprogramma’s. De gezichten van 3 Op Reis maken een Roadtrip, Valerio presenteert de nieuwe geschiedenisquiz Rare Jongens en Paul de Leeuw verzamelt heel wat sterren voor een gloednieuwe reeks Ranking the Stars.

In 3 op Reis Roadtrip doorkruisen zeven BNN-gezichten deze zomer Europa. Evi ontdekt met een camper het betoverende Scandinavië, Jan scheurt op zijn motor door Zuid-Europa, Nienke trekt met een camper door Groot-Brittannië, Chris rijdt in een oldtimer door de bergen, Gwen laat haar haren wapperen in een jeep in de buurt van de Middellandse Zee, Geraldine crost in een terreinwagen door het ruige landschap van Oost-Europa en Filemon gebruikt zijn eigen benenwagen om een Spaans eiland te ontdekken.

rare jongens valerio zenoDan de geschiedenisquiz Rare Jongens. Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Legendarische legendes worden ontkracht, bizarre foto’s van onderschrift voorzien en oude uitvindingen getest. Van de eerste selfie ooit tot een housefeest met mummies. En van de grote drooglegging tot zaklopen op de Olympische Spelen. Valerio: “Met Proefkonijnen hebben we laten zien dat wetenschap helemaal niet saai is. Nu is het tijd om de geschiedenis af te stoffen. En met wie kan dat beter dan met Lieven Scheire en Leo Alkemade?”

Klapstuk van de zondagavond is Ranking the Stars, waar enkele nieuwe sterren zich in het panel voegen, zoals Karin Bloemen, Jörgen Raymann, Frank van der Lende en Sabia Engizek. Met name over laatstgenoemde is veel gezegd en geschreven. Woonachtig in Duitsland is de ex-voetbalvrouw niet bekend met het spelletje, maar ze laat zich alle scherpe grappen welgevallen om na enkele afleveringen zelf haar zegje te doen.

3 Op Reis Roadtrip, 20.25 uur, BNN/Vara (NPO3)
Rare Jongens, 21.00 uur, BNN/Vara (NPO3)
Ranking the Stars, 21.55 uur, BNN/Vara (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>