Nieuwe wetenschapsshow Valerio: Zo oud mogelijk worden

Valerio Zeno mag dan zijn gestopt met Proefkonijnen, in stilte werkt hij aan een nieuw populair-wetenschappelijk tv-programma. De BNN/Vara-presentator onderzoekt hierin hoe je zo oud mogelijk kan worden.

Het programma-idee komt niet helemaal uit de lucht vallen. Afgelopen tv-seizoen maakte Katja Schuurman al een soortgelijke aflevering voor haar programma Bodyscan, terwijl Omroep Max momenteel de serie Hoe Word ik 100 uitzend op de woensdagavond van NPO1.

Wetenschap is hot in Hilversum. Moesten we het tot een paar jaar terug doen met archiefbeelden van Chriet Titulaer of de jaarlijkse Nationale Wetenschapsquiz van VPRO, vandaag de dag is er vrijwel elke dag een populair-wetenschappelijk programma op tv. Denk aan Mindf*ck, Klonen: Wens of Waanzin?, Professor Nicolai & Dr Beckand, DWDD University, Het Instituut, Proefkonijnen en Galileo.

Wanneer het nieuwe programma van Valerio exact op de buis komt, is nog niet bekend.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe wetenschapsshow Valerio: Zo oud mogelijk worden

  1. Ronald Lau

    Beste Meneer Valerio,
    Het is super fijn dat u dit onderwerp aankaart. Ik denk dat u echt een verschil zou kunnen maken in de voeding van nu door te laten zien wat beter zou kunnen. Aangezien het lichaam draait om de voeding die je erin doet. Het is super wat u doet met dit onderwerp, want er is nog veel mee te doen.
    Succes met uw programma!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>