Paul de Leeuw gaat lekker schuren in Lekker Laat

Lekker Laat paul de leeuwPaul de Leeuw begint vandaag aan zijn zomerbaantje. Vier weken lang maakt hij Lekker Laat, pal achter Pauw of Jinek. “We mogen een beetje schuren in de avond, want de kinderen kijken niet”, verheugt Paul zich op Q-Music. De programmamaker zegt zich niet bezig te gaan houden met het gesprek van de dag (‘Dat doen de anderen al’) maar wil ons met de achtergronden uit het nieuws vermaken.

Programmadirecteur Frans Klein verheugt zich op een losse Paul in Lekker Laat, vertelt hij in het AD. “Vanwege de hele opzet en het tijdstip, want tegen middernacht zit Paul losser en vrijer in zijn vel. Dan krijgt hij weer wat van die oude onbevangenheid terug.” En hij zegt ook: “Paul is een uniek talent dat altijd op zoek is naar nieuwe dingen of grenzen opzoekt. Maar Paul blijft Paul, met zijn eigen humor, karakter en adremheid.”

Onderdeel in Lekker Laat is GI Inside, met een knipoog naar VI Inside. Alleen is GI Inside niet met voetbalkenners, maar met een aantal gays die hun licht laten schijnen over allerlei pikanterietjes.

Lekker Laat, 23.10 uur, BNN/Vara (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>