VPRO waagt zich aan Het Gesprek

Een interview op televisie duurt vaak maximaal 7 minuten, wordt er wel eens geklaagd. Inderdaad, met uitzondering van Zomergasten en Villa Felderhof zijn er weinig langdurige of diepgravende gesprekken. Eerder dit jaar kregen we daarvoor al Het Gesprek, maar zoals bekend weten weinig mensen die zender te vinden (of ze zitten er niet op te wachten). De VPRO gaat het nu ook proberen met lange interviews. Wilfried de Jong vraagt zijn gasten 24 uur lang het hemd van het lijf.

Uiteraard duurt het programma op tv geen 24 uur, er zal een montage worden gemaakt uit alle gespreksstof. Gasten die langskomen bij Wilfried zijn Frans Frederiks (Lange Frans), Arnold Karskens, Richard Klinkhamer en Tygo Gernandt.

24 Uur Met… is gebaseerd op een Brits format. Productiehuis Blazhoffski heeft het programma naar Nederland gehaald. 24 Uur Met… wordt vanaf begin januari op de late avond uitgezonden op 'jongerenzender' Nederland 3.

Zie ook:
- Erik van der Hoff aast op 24 uurs-interview

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “VPRO waagt zich aan Het Gesprek

  1. //DESH\\ - Zwaffel.nl.tt

    Ik heb nu voor een keer Het Gesprek op staan en ik moet zeggen dat het best wel relaxed is zo op de achtergrond! Dat ga ik vanaf nu dus wel vaker doen!

      /   Reply  / 
  2. Martijnjdd

    Jammer dat dit soort programma tegen de nachtrand aan worden geprogrammeerd.

      /   Reply  / 
  3. Marloes

    Het VPRO programma 24 uur met… van Wilfried de Jong start al vanaf 1 januari. De eerste 4 afleveringen zijn van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 januari te zien en vervolgens elke woensdag in januari. Die zijn overigens rond de klok van 22.00 uur te zien…

      /   Reply  / 
  4. sparkmark

    ArnoLd karskens? de journalist?

      /   Reply  / 
  5. Simon

    Ik heb nu een paar afleveringen gezien. Klasse! Vernieuwend, intens, echt vpro dus. Wilfried de Jong prima gast in deze rol. Chapeau!

      /   Reply  / 
  6. Matthijs

    Ik heb alle afleveringen tot nu toe gezien. Spannende televisie en zeer gedurfd van zowel Wilfried als zijn gasten. Pijnlijk om Peper te horen praten over wat er mislukt is in zijn leven of over wie hij niet was. Hij komt mij over als een warm mens. En ik gun hem een liefdevolle vrouw!

      /   Reply  / 
  7. martiNL

    24 uur met: Schitterend dit!
    Ik hoop dat er nog veel meer uitzendingen gaan komen of worden gemaakt..
    Met interesse heb ik gekeken naar de persoonlijke kanten van de gasten.
    Wat ze mee maken, wat ze ermee doen en hoe men met het leven omgaat.
    Vond ook alle gasten iets hebben te zeggen.
    Alleen de zanger van Kane (dinand ofzo?) was wat minder en bleef alles op een afstand houden waardoor het een stoelendans gesprek werd met een vleugje irritatie.

    Hoe dan ook..meer meer & meer uitzendingen wil ik van dit kaliber zien.
    Dit is hoop in bange dagen van tv land!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>