Dolf Jansen met hoogtepunten uit 40 jaar Pinkpop

Waarschijnlijk de stagedive van Eddie Vedder van Pearl Jam. Het meest opmerkelijke Pinkpop-moment. Het festival bestaat 40 jaar en 3fm zoekt het ultieme Pinkpop-moment van die afgelopen veertig jaar. De zoektocht wordt vanavond ondersteund met een eenmalige tv-uitzending vol fragmenten, slechts enkele dagen voordat het evenement in Landgraaf weer aftrapt.

Van de Red Hot Chili Peppers en The Police, tot een jonge Nederlandse band als Voicst. Het publiek kan van half mei tot aan Pinkpop stemmen via 3fm.nl. Het programma zit vol met fragmenten, publiek met bijzondere verhalen, artiesten die op Pinkpop optraden, een vrolijke popquiz en reportages.

40 Jaar Pinkpop, 21.30 uur, Nederland 3

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dolf Jansen met hoogtepunten uit 40 jaar Pinkpop

  1. Dario

    Heeft Dolf plastische chirurgie ondergaan? Of staat er bij dit artikel een foto van Giel Beelen?

      /   Reply  / 
  2. Joop

    Dolf Jansen, Giel Beelen, het zijn een beetje dezelfde types met een politiek correcte, linkse, maar ook morsige uitstraling.
    Ga eens onder de douche.

      /   Reply  / 
  3. Dario

    En laat eens een kapper kijken naar je haar, in plaats van die blinde ex-mijnwerker die het normaal altijd doet.

      /   Reply  / 
  4. piet

    cla boys claw was goed, maar therapy? was de eerste keer perfect weet geen jaartal meer deze 2 optredens blijven in mijn geheugen zitten. the cult was leuk op het eind.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>