Draadstaal dit seizoen weer beter geworden

Het nieuwe seizoen van Draadstaal is drie weken onderweg. Alsof het op de zondagavond nog niet druk genoeg is met leuke programma’s, zou ik Draadstaal toch ook willen aanmerken als kijktip. Natuurlijk loopt het satirische programma al langer, maar het is dit seizoen echt veel beter dan het vorige – terwijl het toen toch ook al leuk was om naar te kijken.

Draadstaal heeft terugkerende typetjes, maar de sketches hingen vaak wat los aan elkaar, al dan niet afgewisseld door een shot uit de kroeg met Dennis en Jeroen. Maar dit keer gaan de sketches echt heel knap in elkaar over. Ze refereren aan elkaar of je hoort een eerder fragment nog doorlopen in het andere. Draadstaal is bijna één verhaal geworden en dat is echt heel erg knap voor een satirische show.

Dus: nog moeilijker kiezen op zondagavond wat je zal kijken.

Draadstaal, 20.30 uur, VPRO (NL 3)

Zie ook:
- Help! Ik kan niet kiezen wat ik vanavond zal en kan kijken
- Nieuwe typetjes in derde seizoen Draadstaal
-Ruim baan voor Draadstaal op Nederland 3

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Draadstaal dit seizoen weer beter geworden

 1. Jeffrey

  Ik vond het vorig seizoen beter..

    /   Reply  / 
 2. D

  De editing is beter inderdaad, maar de nieuwe typetjes slaan bij mij niet aan!

  De leukste zijn en blijven toch Fred & Ria, Joop en Leon en het straatinterview!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>