VPRO maakt serie van boek De Macht van Meneer Miller

De zondagavond van Nederland 3 wordt in november gevuld met De Macht van Meneer Miller, een miniserie van vier afleveringen naar het gelijknamige boek van Charles Den Tex. In de serie zijn hoofdrollen weggelegd voor Theo Maassen en Daan Schuurmans, terwijl Pieter Kuijpers (TBS, De Griezelbus, Van God Los) met Edward Stelder het scenario voor zijn rekening neemt. De regie is in handen van Peter de Baan en David Lammers.
Schuurmans speelt Michael Bellicher, adviseur bij een groot accountantsbureau. Vlak na een belangrijke promotie komt hij erachter dat het bedrijf waar hij werkt, verwikkeld is in duistere zaken. Maassen neemt de rol van bad guy Huib Breger op zich.

Als een collega van Michael dood gevonden wordt, gaat hij op onderzoek uit. Hij ontdekt een politiek complot, waarbij op wereldwijde schaal informatie wordt vervalst. Nu zitten de moordenaars echter achter hem aan. Gaat Michael hier levend uitkomen en lukt het hem om het complot te ontrafelen?

De opnames vinden in de zomer plaats, De Macht van Meneer Miller is dan vanaf november op Nederland 3 te zien.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “VPRO maakt serie van boek De Macht van Meneer Miller

  1. Pingback: Overzicht: Nederlandse dramaseries bij NPO 2010/11 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>