Pieter Kramer met intieme portretreeks Slaapkamers

vpro slaapkamersHoe is het gesteld met de liefde in Nederland? Regisseur Pieter Kramer sprak met uiteenlopende stellen over de kwaliteit van hun relatie. Zijn bevindingen zijn te zien in de 5-delige serie Slaapkamers, vanavond te zien bij de VPRO op Nederland 2.

Oud, jong, autochtoon, allochtoon, hetero, homo, zestig jaar getrouwd of net verkering – alle koppels zijn openhartig over wat ervoor nodig is om goed te houden wat zij samen hebben. Wat zijn de verwachtingen als je nog maar net bij elkaar bent en hoe verandert de relatie naarmate je langer bij elkaar bent en kinderen krijgt? Wat is de betekenis van huwelijk, trouw en ontrouw?

Regisseur Pieter Kramer maakte onder meer de televisieseries Theo & Thea, Ja Zuster, Nee Zuster, Hertenkamp en de serie Interieurs. Slaapkamers is een vervolg op die laatste serie.

Slaapkamers, 23.00 uur, VPRO (NL2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>