Drama-experiment VPRO op NPO3: Suspicious Minds

vpro suspicious mindsDe VPRO heeft al spannende series als Dexter, Nip/Tuck en Breaking Bad dagelijks uitgezonden en nu introduceert de omroep een Nederlandse experimentele dramaserie die in dagelijkse frequentie te zien is. Vanavond is de eerste aflevering van Suspicious Minds te zien op NPO3.

De vijfdelige serie speelt zich af op een huisfeest en is een portret van de huidige generatie twintigers, intotaal meer dan 50 personages komen langs. In flarden en fragmenten krijgen we een beeld van hun avond te zien. Soms grappig en vaak schrijnend laat Suspicious Minds de twintiger in zijn ‘natuurlijke habitat’ zien: ladderzat om vier uur ‘s nachts.

De makers hebben zich voor de serie laten inspireren door zowel hun eigen gênante ervaringen als die van hun vrienden en kennissen. De serie geeft zo een beeld van een generatie, zonder er per se een uitspraak over te doen.

Bekijk de trailer:

Suspicious minds, 23.10 uur, VPRO (NPO3)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Drama-experiment VPRO op NPO3: Suspicious Minds

  1. Michel

    Het is niet mogelijk om de trailer af te spelen: “The requested video is not allowed to be played in embedded players”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>