NPO3 covert Nederlands Film Festival

daphne bunskoekHet Nederlands Film Festival wordt dit jaar gecoverd op NPO3. Al jaren zwerft het evenement rond over de publieke zenders en nu wordt dus gekozen voor een jonge, frisse insteek. Tim den Besten en Daphne Bunskoek maken in de week van 28 september een dagelijks programma in de vooravond over het filmfestival. Op vrijdag 2 oktober is het Gala van de Nederlandse Film live te zien op de zender, Claudia de Breij presenteert.

Daphne en Tim geven in hun programma een verfrissende inkijk in de wondere wereld van film en televisie. Van uiteenlopende reportages met rode loper-glamour en zenuwachtige Gouden Kalf-genomineerden tot portretten van gevierde regisseurs en de beste acteurs.

De uitreiking van de Gouden Kalveren is altijd op NPO2 uitgezonden, waarbij enkele jaren werd gekozen voor het hoofdpodium van de publieke omroep: NPO1. Toen moesten Doutzen Kroes en Jandino Asporaat voor een groot en goed bekeken gala zorgen. Nu wordt dus uitgeweken naar NPO3.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>