3Lab-succes TreurTeeVee in 2017 terug op tv

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er meer bekend over TreurTeeVee, het absurdistische programma dat vorige zomer in 3Lab is uitgetest. de VPRO maakt bekend dat het programma begin 2017 terugkeert op NPO3.

TreurTeeVee is de tragikomische televisieserie van makerscollectief Circus Treurdier. Sketch, drama en muziek worden op originele wijze gecombineerd en in elke aflevering wordt een ander thema onder handen genomen. In een absurdistisch vormgegeven wereldstad worstelen de vier hoofdpersonen met zichzelf en de maatschappij.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor het vaste ensemble van Circus Treurdier bestaande uit Ellen Parren, Jan-Paul Buijs, Thomas Spijkerman en Peter van Rooijen. De regie is in handen van Joost van Hezik.

1 Reacties // Reageer

One thought on “3Lab-succes TreurTeeVee in 2017 terug op tv

  1. Treurteevee joepiejehee

    Volgende week (13 januari) komt de eerste uitzending van treurteevee op TV. De proef uitzending op 3lab was al legendarisch. Heb er zin in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>