NOS leent Herman van der Zandt uit voor Gouden Kalveren Gala

De NOS leent Herman van der Zandt een avondje uit aan de VPRO. Voor die omroep presenteert hij samen met Eva Cleven de uitreiking van de Gouden Kalveren. Het Gouden Kalf is de grootste filmprijs in Nederland, de uitreiking vormt het hoogtepunt van het Nederlands Film Festival.

Grote kanshebbers dit jaar zijn de films Publieke Werken, Knielen op een Bed Violen en Nooit Meer Slapen. Beelden worden onder andere uitgereikt door Monic Hendrickx, Martin Koolhoven en Hadewych Minis.

Herman van der Zandt: “Ik hou van de film en van een feestje. En het is helemaal mooi dat het Gala plaatsvindt in mijn eigen stad, Utrecht. Jarenlang mocht ik in het NOS Journaal het nieuws over de winnaars brengen, maar nu mag ik er zelf onderdeel van uitmaken. Ik ben heel benieuwd wie dit jaar de Gouden Kalveren gaan winnen!”

Eva Cleven: ”Ik vind het erg belangrijk dat de Gouden Kalveren goed gevierd worden. Ik keek altijd naar het Gala vanwege de mooie jurken en omdat het een van de weinige avonden is dat je zoveel talent bij elkaar ziet. Ik vind het erg leuk dat ik het Gala dit jaar mag presenteren en kijk ernaar uit om dat samen met Herman te doen.”

Gouden Kalveren Gala, 20.30 uur, VPRO (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>