Weer een stap dichterbij titel TV-kijker van het Jaar

Opnieuw een update over de Tros TV-Kijker van het Jaar. Zoals bekend gaf ik me op en mocht ik vorige week zaterdag meedoen aan een selectieronde. Afgelopen donderdag kwam het verlossende telefoontje: ik zit in de uitzending. Gisteren aan het eind van de middag een e-mail met alle verdere uitleg. Eerlijkgezegd dacht ik er nu wel te zijn, maar de Tros blijft dingen van zijn kandidaten vragen. Zo is het kledingvoorschrift 'feestelijk' (dat wordt dus nog even shoppen) en willen ze goed weten hoe mijn favoriete tv-avond er uit ziet.

Je zou verwachten: stel je favoriete tv-avond samen. Maar dat is visueel natuurlijk niet goed over te brengen. Dus moet ik een foto maken waar ik zelf opsta, samen met mijn televisie en mijn favoriete tv-snack. Nu heb ik geen favoriete tv-snack, dat was zo ongeveer ook al de moeilijkste vraag tijdens de selectieronde. Maargoed, ik neus morgen wel even rond in de supermarkt en dan een fotootje maken en uitprinten. Zal ik 'm ook nog inlijsten?

De overige voorschriften zijn zoals gebruikelijk. Kleding mag niet effen wit of zwart zijn, geen fijne streepjes bevatten of levensgrote merknamen en logo's vertonen. Telefoons moeten uit en ik mag geen klapvee meenemen. Nou, het mag eigenlijk wel, maar die blijven in een aparte ruimte achter waar ze de opnames kunnen volgen. Dat klapvee moet wel een lange adem hebben, want het hele proces gaat 4 uur in beslag nemen. En daar blijft dan maar 1,5 uur televisie van over.

Daarmee verklap ik ook meteen dat het geen live programma is op 29 december, hoewel de Tros wel die indruk wel wekken. Maar dat staat ook op de website van het programma zelf, dus ik ben zo vrij om het ook te melden.

Wordt opnieuw vervolgd.

Zie ook:
- Tros TV-Kijker van het Jaar – Update
- Hallo Tros TV-Kijker van het Jaar

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Weer een stap dichterbij titel TV-kijker van het Jaar

 1. Simon

  Ze zochten gisteren nog naar kandidaten…

    /   Reply  / 
 2. remkje

  Succes!
  Vorige keer kon ik niet kijken omdat ik op vakantie was maar deze keer kijk ik zeker!
  Ben wel benieuwd hoe je het er vanaf brengt en erik zei ooit dat mensen jullie wel eens met elkaar verwarren en omdat ik erik nog nooit gezien heb… >:)
  Maar toch wens ik je veel succes :D

    /   Reply  / 
 3. Janneke

  Hoi

  Hoeveel vragen had je goed in de 1e ronde? Heb je meegedaan?

  groetjes Janneke

    /   Reply  / 
 4. Herman

  Ja ik heb meegedaan, maar van Eyeworks mogen we niets zeggen over het spelverloop. ik kan hoogstens zeggen dat ik heel veel antwoorden wist.

    /   Reply  / 
 5. denise

  oe, ben benieuwd hopen dat het allemaal gelukt is :)

    /   Reply  / 
 6. Janneke

  ik heb ook meegedaan herman!
  ik weet dat je niks mag zeggen, maar was benieuwd naar je eerste ronde… maar ook dat wil je niet verklappen?

  groetjes Janneke

    /   Reply  / 
 7. Janneke

  Nee ik snap wel dat je niks zegt, heb ik ook tegen niemand verteld behalve de familie. Maar op welke stoel zat je?
  Dta mag je wel vertellen toch?

  groetjes Janneke

    /   Reply  / 
 8. Herman

  stoel 63

    /   Reply  / 
 9. Janneke

  herman heb je emailadres? gewoon even vragen wat je van gisteren vond, zonder dat iedereen het kan lezen?

  groetjes Janneke

    /   Reply  / 
 10. Frankje

  Herman had 10 vragen goed, 11de geplaatst.
  Bart Kamerman was de enige met alle 12 goed in ronde 1.

    /   Reply  / 
 11. Janneke

  Frankje, hoe weet je dat allemaal?

  groetjes Janneke

    /   Reply  / 
 12. Frankje

  Eén van de bijkomstigheden wanneer men aan een programma werkt.

  En ben jij ‘De Jong’?

    /   Reply  / 
 13. Janneke

  ja dat ben ik.

  Maar niemand mag toch iets weten?

  groetjes Janneke

    /   Reply  / 
 14. Frankje

  Maar wat weet men nu dan?

  :-)

    /   Reply  / 
 15. Janneke

  Niks! :-)

  En dat houden we allemaal braaf zo!

    /   Reply  / 
 16. Herman

  nou, dat ene Bart Kamerman als beste geplaatst de 2de ronde inging bijvoorbeeld…

    /   Reply  / 
 17. Frankje

  Ach, de rest houden we stil…

    /   Reply  / 
 18. john

  ook ik ben geweest en ik had 11 vragen goed
  dus een redelijke kan om mee tedoen
  maar de uitslag duurde zo lang
  en ik heb het vermoede dat achter de schermen
  gekeken werd wie het goed op beeld doet
  jammer hoor

    /   Reply  / 
 19. Sanne

  Hé Jan, hier je nichtje! toppertje hoor! Ben trots op je! Wat is je meeladres eigenlijk? Mijne Sanne(achternaam)@home.nl

  groetjes Sanne

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>