Anita Witzier moet weer opdraven op Televizier-gala

Arme Anita Witzier. Ze heeft iedereen nog zo verzocht om haar niet weer te nomineren voor de beste televisievrouw bij het Televizier-gala. Maar de kijker geeft daar geen gehoor aan en dus mag Anita de 26ste oktober weer opdraven. Al zes keer eerder was ze genomineerd voor dezelfde prijs, maar ze won nooit. Ook dit jaar gaat dat niet gebeuren, want ze moet het opnemen tegen Yvon Jaspers en Wendy van Dijk, die de prijs al twee keer eerder won.

De nominaties worden later officieel bekendgemaakt bij Shownieuws, maar Boulevard troefde de rubriek zojuist weer af. De nominaties:

Beste Televisievrouw:
Yvon Jaspers
Wendy van Dijk
Anita Witzier

Beste Televisieman:
Paul de Leeuw
Matthijs van Nieuwkerk
Ruben Nicolai

Beste Tv-programma:
Gooische Vrouwen
Mooi! Weer de Leeuw
De Wereld Draait Door

Gouden Stuiver:
De Club van Sinterklaas
Het Huis Anubis
Het Klokhuis

Het wordt dus weer een publiek onderonsje op 26 oktober. De commerciëlen leveren alleen Wendy van Dijk, Gooische Vrouwen en wat kinderprogramma's aan. Verder is bijna iedereen al eens eerder genomineerd geweest, alleen Ruben Nicolai en de kinderprogramma's zijn verrassend.

Het betreft een publieksprijs, wat zoveel betekent als degene met de grootste fanschare wint. Een kleine voorspelling leert dan dat Wendy van Dijk, Paul de Leeuw, Mooi! Weer de Leeuw en Het Huis Anubis met de prijzen naar huis gaan. Nu maar hopen voor de Avro dat Paul de Leeuw hem dit jaar wel wil komen ophalen.

Zie ook:
- Nelleke van der Krogt moet Televizier-ring Gala redden
- Televizier-ring 2006 publiek onderonsje

- NLpop: Nieuwe single Coole Piet heet Speelgoeddief

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Anita Witzier moet weer opdraven op Televizier-gala

  1. Martijnjdd

    Gooische Vrouwen is nu ook weer succesvol met wekelijks 1,5 miljoen kijkers. Het zou nog wel eens spannend kunnen worden tussen deze serie en de show van Paul de Leeuw.

      /   Reply  / 
  2. richard

    Huhhhh ruben nicolai???????? ik kan daar niet bij met mun hoofd. Hij een televisiester? haha dit meen je niet, wat heeft hij nou gedaan. Lama’s, bnn try before you die, daarvoor kun je hem toch geen ster voor geven. echt BELACHELIJK!!! Waarom niet Carlo Boshart, Irene Moors, Linda de Mol, Gerard Joling, Nance.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Ruben deed ook nog Rat van Fortuin en is volgens mij ook te zien in De Nieuwste Show. Maar idd, Patrick Lodiers of Gerard Joling had niet onterecht geweest als nominatie.

      /   Reply  / 
  4. Jorn

    Ruben Nicolai presenteerde ook Je Zal Het Maar Hebben. Daarin komen zware onderwerpen aan bod en hij presenteerde dat zeer professioneel. Terechte nominatie, ook al is het alleen voor het Rat van Fortuin!

      /   Reply  / 
  5. Jasper

    Waarom altijd dezelfde vrouwen? Waarom nooit een Daphne Bunskoek, een van de betere presentatrices van Nederland?

      /   Reply  / 
  6. tjoi

    Paul de Leeuw heeft gezegd dat hij nu wel de prijs zou willen komen ophalen voor beste programma, omdat die prijs is voor het hele team van MWDL, en niet alleen voor hem persoonlijk

      /   Reply  / 
  7. Bram

    Als ik Anita was had ik al lang de eer aan mezelf gehouden.

    Hoop dat het Televizier-gala dit jaar wat beter in elkaar zit dan het gala van vorig jaar.

      /   Reply  / 
  8. biba

    Ruben is echt terecht genomineerd. Paul de leeuw was er ook blij mee, hij vind dat ruben veel talent heeft. vind het aardig dat hij zo over zn concurrenten praat. Ruben heeft in je zal het maar hebben al laten zien dat hij een geweldige presentator is en in RVF en bij de lamas en tbyd heeft hij laten zien dat hij een goede tv persoonlijkheid is.

    zet hem op ruben!

      /   Reply  / 
  9. DC

    Anita moet gewoon een lifetime achievement award krijgen, zijn we van dat gezanik af.

      /   Reply  / 
  10. Tomiiejj

    Ik hoop dat gooische vrouwen.. Paul de leeuw.. Anita witzier.. Klokhuis.. Met de prijzen naar huis gaan..

    Ruben nicolai ???… Naja ‘t zal wel…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>