Nelleke van der Krogt moet Televizier-ring Gala redden

Weet u het nog, het Televizier-ring Gala van 2006? Een oubollig programma waarin Paul de Leeuw min of meer bedankte voor zijn prijs en iedereen het een dag later alleen had over de spuuglelijke jurk van Renate Schutte (wie!?). De Avro wil dat laatste vermijden en ruilt Renate dit jaar in voor Nelleke van der Krogt. Zij presenteert de tv-prijzen op 26 oktober samen met Frits Sissing. Frits is blij met de oplossing. "Zij heeft me bij Opsporing Verzocht een jaar lang klaargestoomd voor het grote werk. We zijn goede vrienden geworden, we hebben veel lol met z'n tweeën."

Zie ook:
- Frits Sissing te druk voor Opsporing Verzocht
- Televizier-ring 2006: lange zit met terechte winnaars

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nelleke van der Krogt moet Televizier-ring Gala redden

  1. Bram

    Als ze nou ook eens Frits Sissing vervangen, die is nou ook niet geschikt voor grote shows. Dat hele gala was vroeger nog wel wat. Nu is het een treurig, armoedig en oudbollig zootje. Dat zelfde geld voor de Musical Awards. Was dit jaar ook een zootje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>