Tweede seizoen Deadline in première op Nederland 1

In januari 2008 is de eerste serie van Deadline te zien, een Nederlandse actieserie over een antiterreur-unit. Dat eerste seizoen is onlangs herhaald en vanavond gaat eindelijk de tweede reeks in première. De dreiging komt uit verschillende hoeken en neemt diverse vormen aan, maar één ding blijft: de bloedstollende race tegen de deadline.
De geheime antiterreur-unit komt opnieuw in actie, om 12 afleveringen lang een bijna onzichtbare strijd te voeren tegen de dreiging van terroristische aanslagen. Onder enorme tijdsdruk en in het diepste geheim moeten Maat en zijn team hun hoogst delicate en levensgevaarlijke opdrachten tot een goed einde brengen.

Intussen wordt het clandestiene Deadline-team in zijn bestaan bedreigd door de officiële geheime dienst, de AIVD. Het hoofd van de AIVD probeert een doofpot die het Deadline-team op het spoor komt met alle geweld dicht te houden; dissident Lankhorst wordt gechanteerd om zijn oude team te infiltreren.

In de eerste aflevering vanavond: Terug van een Uruzganmissie, zoekt Heleens oude maatje Martijn dringend contact met haar. Maar vóor hij kan vertellen wat hij in Afghanistan ontdekt heeft, wordt de kazerne gebombardeerd. Door een doorgedraaide soldaat, zoals de AIVD beweert? Of zit er meer achter – en zijn ook de vertrekkende ISAF-ers in acuut levensgevaar?

Bekijk ook de trailer van Deadline seizoen 2:

Deadline, 21.30 uur, Vara (NL1)

Zie ook:
- Avro-drama Bloedverwanten in première op Nederland 1
- Overzicht: nieuwe Nederlandse dramaseries bij publieke omroepen
- Dè nieuwe Vara-dramaserie: Deadline

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>