Net 5 na Grenzeloos Verliefd met Vakantieliefdes

Net 5 komt in het voorjaar van 2011 met een nieuw programma: Vakantieliefdes. Hierin worden Nederlandse vrouwen herenigt met een vakantieliefde. Volgens de zender brengt het programma in beeld wat er gebeurt vóór Grenzeloos Verliefd, waarin vrouwen huis en haard opgeven en emigreren naar hun liefde ver weg.

Het persbericht meldt: “Vakantieliefdes zijn heftig, meeslepend, maar helaas vaak ook kortstondig. In het nieuwe programma Vakantieliefdes kunnen jonge Nederlandse vrouwen die ene onbezonnen periode maar niet uit hun hoofd zetten en worden ze herenigd met hun vakantieliefde.

Per aflevering worden twee dames gevolgd die een vakantieliefde hebben gehad in hetzelfde Europese land. De een reist af naar het land van haar vlam, terwijl de andere dame opgezocht wordt door haar vakantieliefde in Nederland.

Elkaar in het dagelijkse leven meemaken, kan heel anders zijn dan tijdens een vakantie. Sterker nog, sommige van hen hebben elkaar enkel in zwembroek of skipak gezien. Ook cultuurverschillen kunnen enorm groot zijn. Uiteindelijk komt het op een ding neer: was de liefde echt zo sterk of was het slechts een vakantieliefde…”

Zie ook:
- Nicaragua decor eerste nieuwe Grenzeloos Verliefd op Net 5
- Reportage-hitserie Grenzeloos Verliefd terug bij Net 5
- Yvon Jaspers in 2011 met twee liefdesprogramma’s

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Net 5 na Grenzeloos Verliefd met Vakantieliefdes

  1. Den

    Klinkt wel interessant, zal ook wel vaker niet zo goed aflopen.. Grenzeloos verliefd vind ik mooie tv dus dit zal ook wel de moeite waard zijn .

      /   Reply  / 
  2. Brammetje

    Over de grens gaan bij verliefdheid eindigd bij mij meestel met een pijnlijke rode wang!

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    Als ze slim zijn noemen ze het Grenzeloos Verliefd: Vakantieliefdes. Hebben ze gelijk het Grenzeloos Verliefd publiek, al maken ze het format wel kapot ;)

      /   Reply  / 
  4. Lieke

    Welk nummer wordt er gedraait onder het reclame filmpfje?

      /   Reply  / 
    1. ano

      Bromance – Tim Berg

        /   Reply  / 
      1. Lieke

        Thanx! Het is zo’n heerlijk nummer!

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>