Carlo Boszhard: Let’s Dance niet te melig

Er hangt een goeie vibe rondom Let’s Dance. Louter positieve berichten in de media en veel enthousiaste reacties van de potentiële kijkers. Alle seinen voor een score ver boven het miljoen lijken dan ook op groen te staan. Zeker de eerste weken, totdat Lieve Paul begint. Carlo Boszhard tegen Zappen.blog.nl: “Ik denk ook wel dat het lastig wordt als Paul de Leeuw weer begint. Maar ik hoop toch dat het publiek dan denkt: even kijken hoe Char The Westside Story gaat dansen. Dat is het natuurlijk, je wil toch the talk of the town zien, de acts waar de volgende dag over wordt gepraat.”

Nog even het concept in een notendop: bekende Nederlanders komen naar de studio om een dansact na te bootsen. Een wereldberoemde dansact zoals een grijsgedraaide videoclip of een musical door miljoenen gezien. En dan een act neerzetten met een knipoog. Grappige dingetjes uitvergroten en een eventuele uitglijder maakt het alleen maar geslaagder.

In Let’s Dance worden verder veel rollen omgedraaid; mannen dansen vrouwenrollen en omgekeerd. John Williams zal in de eerste aflevering bijvoorbeeld optreden als Beyoncé. Wordt het dan niet te melig? “Ja, dat zou kunnen. Het is natuurlijk wel leuk als er ook gave optredens tussenzitten. Daarom zijn er altijd een paar acts waarvan je zegt: die waren echt goed! Als Hind, Nathalie uit Idols en Glennis Grace een medley uit Dreamgirls doen, dan kan ik me niet voorstellen dat het niet fantastisch wordt.”

Boszhard zit in grote spanning voor de eerste aflevering, ook doordat het een live programma is. “We kunnen bijna niets voorbereiden. Ja, de acts mogen repeteren. Maar wij moeten het straks in een keer doen.”

Volgens Boszhard zijn shows 1, 2, 5 en 6 nu gevuld met voldoende acts. “In het begin is er een lijst van 300 mensen waarvan er veel zeggen: ik wil eerst even zien wat het is. We hopen natuurlijk dat we voor show 3 ook leuke mensen vinden, daarvoor moeten we ons bewijzen als programma.”

Ikzelf heb er wel zin in vanavond. Met optredens van John Williams, Tijl Beckand, Wendy en Winston, Renate Verbaan, Karin Bloemen, Hind & Nathalie en Mari & Dirk Taat. En de kijkcijfers? Ik zet in op 1,3 miljoen.

Let’s Dance, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Jury Let’s Dance: Albert Verlinde, Stanley Burleson en Angela Groothuizen
- Weer blik BN’ers opengetrokken voor Let’s Dance
- Minimaal 50 BN’ers in zaterdagavondshow Let’s Dance
- Nieuw programma voor Carlo & Irene: Let’s Dance

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Carlo Boszhard: Let’s Dance niet te melig

  1. Tim20

    Let’s dance: 1.265.000
    Wat vindt Nederland?: 895.000

    K3 zoekt K3: 735.000
    Beste idee: 975.000

      /   Reply  / 
    1. Zo

      k2 zoekt k3 gaat echt verliezen hoor en het beste idee ook, rtl gaat daarintegen scoren, en wat vind nederland gaat over het miljoen heen.

        /   Reply  / 
  2. aaron

    Ik denk ook dat het goed gaat scoren..
    Maar je weet nooit zeker vooral wat vindt Nederland is moeilijk in te schatten

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Ik heb er zin in!

      /   Reply  / 
  4. monica

    verschrikkelijk, wat een rariteitenkabinet, ik heb echt met plaatsvervangende schaamte zitten kijken. En dat voor het goede doel. Vreselijk.

      /   Reply  / 
    1. MASIS

      ach zeur niet zo! Dan kijk je toch K2 zoekt K3 ofzo:S

      Ik vond het geweldig. Heb met plezier naar al die acts zitten kijken! De sfeer was gezellig en de optredens waren hilarisch!:D

      Ben benieuwd naar de kijkcijfers!

        /   Reply  / 
  5. Augurkje

    Monica humorloos

      /   Reply  / 
  6. Brechtsje

    Echt mijn complimenten voor dit programma, ik heb er met veel plezier naar zitten te kijken!
    Wat me dan wel verbaasd [ligt hem vast aan de concurrentie op dat moment] is dat Wat vindt Nederland? hogere kijkcijfers heeft dan Let’s Dance…

      /   Reply  / 
  7. monica

    zeuren, humorloos: het is gewoon mijn mening. Ik vond het vreselijk. Mag toch? Ik beloof jullie dat ik volgende week zeker niet kijk, goed?

      /   Reply  / 
  8. dario

    Kansloos programma…

      /   Reply  / 
  9. monica

    Ik vond Winston echt genant, echt genant dus. En Mari vond ik ranzig, en geloof me: dat vond Drik Taat ook want die keek lang niet blij. En daarbij: zelfs Wendy vond dat het er vreselijk uitzag. Duzzzzz.

      /   Reply  / 
  10. maria

    Ik heb ff gekeken,maar de Carlo en Irene vreselijk.
    Wat ik erg vind zijn de opmerkingen van de Linde met glimoogjes kijken naar de mannen en ook nog eens een opmerking van die dots angela of zo iets.Dat ze wel wilde weten waar zijn l….was gebleven………en de homo’s meteen ja dat willen wij ook wel weten,V der Linden en die Carlo …brrr .wat een naar programma een normale uitzending met die mensen bestaat geloof ik echt niet!Weg ermee ,weg van de buis!!!

      /   Reply  / 
  11. Len

    De ranzige gay-grappen dringen door tot in elk programma. Niks mis met homo’s hoor, maar ik word er gek van dat er in elk programma wel een gay presentator/jurylid zit die constant dubbelzinnige grappen maakt. Het wordt mij een beetje te erg eigenlijk. De hele tv zit er vol mee.

      /   Reply  / 
  12. Pingback: RTL knipt tepel Hind uit online Let’s Dance | Zappen

  13. RJ

    ja en al die heterograppen en heterodubbelzinnigheden hangen me ook de keel uit. Kan daar ook eens iets aan gedaan worden? Dank u.

      /   Reply  / 
    1. maria

      Volgens mij vinden gay’s dat juist heerlijk,
      want hoe smeriger het is en door wie maakt hun niet uit!
      maar ook dat mag van mij weg hoor,doe die onzin maar om middennacht,dan slapen vele mensen.

        /   Reply  / 
  14. Len

    kom op, laten we eerlijk zijn, gordon, gerard, albert etc, ze grappen graag over sex. En echt niet op een subtiele manier. En ik denk dat we toch echt wel kunnen constateren dat de gay tv-mensen daar ietsiepietse meer een handje van hebben. Is gewoon zo. Moet je niet meteen gaan roepen dat homo’s en hetero’s heus precies hetzelfde zijn en doen. Homo’s op tv lijken het op de een of andere manier leuk te vinden om zich te profileren als oversekst.

      /   Reply  / 
    1. maria

      ben ik het helemaal mee eens,
      ik heb niets tegen gay’s ,maar op de tv is het TE veel allemaal.
      Netjes houden lijkt me ook voor een omroep die Commercieel is belangrijk het gaat toch om de kijkcijfers??Dat dubbelzinnige gedrag van die gasten,het mag allemaal in nederland zullen ze wel denken,mogen wij ook eens wat???NOU NEE!! WEG ERMEE!!

        /   Reply  / 
  15. Bert

    Leuk concept. Een leuk amusementprogramma op de zaterdagavond, en …..voor een goed doel. Maar….wat een vreselijke presentatie. Het is niet het type programma voor een vakvrouw als een Irene. En dan die Carlo die zo overdreven en onecht is. Jammer van zo’n leuk programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>