Showbiz en lifestyle in TMF Check It

RTL heeft Boulevard, SBS doet het met Shownieuws en Awick lijkt vastgeroest bij AT5. Vanaf heden heeft ook TMF zijn eigen showbiz- en lifestyle-programma in de vorm van Check It, elke donderdagmiddag te zien op de muziekzender. In Check It laten de veejays Saar, Sascha, Tess, Veronica en Willem alle ins en outs zien op het gebied van, style, fashion, artiesten, concerten, interviews, cd-presentaties, rode lopers, leuke BN-ers en internationale celebs. Met een TMF-aanpak.

Voor de gelegenheid mag ook Janice opdraven, die we kennen uit Project Catwalk seizoen 1 en al maanden zijn eigen rubriek heeft in Kijk Dit Nou. Die toevoeging had van mij niet gehoeven, ik zap die man altijd zo snel mogelijk weg.

Ook bij de andere veejays is de oogst dungezaaid. Veronica is het grote talent van de zender en zit er waarschijnlijk nog wel een jaartje. Saar Koningsberger en Sascha Visser zwaaien dit jaar af maar vormen geen gemis. Willem is vooral leuk bij The Opposites en Tess ken ik nog niet zo goed. Ik ben dus benieuwd of Veronica dit in haar eentje kan dragen.

Check It, 16.30 uur, TMF

Zie ook:
- Tess Milne nieuwste aanwinst TMF
- TMF stuurt vj Willy de stad uit

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Showbiz en lifestyle in TMF Check It

  1. Cees

    Awick bij AT5 bedoel je denk..

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Die veronica heeft het goed voor elkaar.. eerste showbizzzznieuwtje is al binnen bij dit programma ;-)

    Lees net:
    “Timor Steffens heeft het er maar druk mee. De voormalig danser van Michael Jackson schijnt nogal een womanizer te zijn, maar er is één naam die er veelvuldig uitspringt en dat is die van TMF VJ Veronica van Hoogdalem!”

      /   Reply  / 
    1. sandy

      Mark…. is al uit de wereld geholpen hoor. Klopt niet volgens Veronica en ook Timor heeft dit op zijn Hyves ontkent.

        /   Reply  / 
  3. luuk

    groot gelijk die sascha zit alleen maar te praten. saar vond ik een goede veejay maar die gaat weg. willem die presenteerd amper wa. en die tess vind ik maar ieritant

      /   Reply  / 
  4. Joshua

    Ik denk dat we Tess echt niet moeten onderschatten. Ze is nog maar net begonnen maar ik zie echt een talent in haar. Net als dat ik in Saar zag, die de zender helaas wel gaat verlaten. Sascha heeft ook talent, maar is voor mij niet echt een TMF VJ. Zie hem liever acteren. Verder vind ik Willy niks. Niet als VJ teminste.
    Het programma is leuk, eindelijk is wat meer als alleen Kijk dit Nou.
    Al had ik graag nog een extra live show gezien. TMF Dagrand was dan ook leuk en jammer dat het is verdwenen. Maar ja daarvoor hadden ze jammer genoeg Re:Action toen der tijd ook verpest.

      /   Reply  / 
  5. anita

    Ben het helemaal met je eens!
    Sascha is een vj die opzich leuk op tv is maar ik weet niet of hij bij TMF lekker op zn plek zit.
    Saar die is m strakjes gesmeerd, Willem die schnabbelt er flink op los natuurlijk.. Tess die is nieuw maar zal nooit het niveau en de klasse van een Renate Verbaan krijgen en jammergenoeg zal ze door haar uiterlijk altijd vergeleken worden met haar blonde voorgangers. Als ze dr haar bruin zou verfen zou ze misschien niet zo snel vergeleken worden en iets unieker overkomen.
    Veronica vindt ik een erg knappe maar ook intelligente meid, zo komt ze zoiezo bij mij over. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat ik naar die lege tmf programma;s kan kijken zonder in slaap te vallen…

    TMF zou wat meer geld mogen stopppen in programma’s en wat minder moeten bezuinigen dan kunnen ze misschien weer net zo goed scoren als vroeger. Toch kijk ik nog steeds liever naar videoclips wanneer ik tmf kijk!

      /   Reply  / 
  6. luuk

    ik heb gekeken en ik vind het een leuk programma mooie reportages
    zit veel vaart in. kortom geweldig programma

      /   Reply  / 
  7. Richard

    Ik denk dat Tess gekker is dan een Renate Verbaan.. de twee zijn niet te vergelijken. Denk dat het fout is om op haar blonde koppie af te gaan. Een beetje wat meer ervaring en ze kan een grote worden.

      /   Reply  / 
  8. sandy

    Veronica is echt wel het talent bij TMF. Je kunt van haar houden of haar haten maar ze maakt gewoon goeie televisie. Saar was ook super maar helaas nu weg. Sascha blijft ook niet meer zo lang dus Veronica zal het wel aardig alleen moeten doen. Tess is in de losse items wel erg grappig maar voor de live-show (nog)niet echt geschikt als je het mij vraagt. Maar dat kan nog komen natuurlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>