Crisis slaat ook toe bij Holland’s Next Topmodel

De kijker zit al een eeuwigheid te wachten op het vijfde seizoen van Holland’s Next Topmodel. Aanvankelijk zou de serie slechts een half jaar overslaan, maar er zit nu al minstens een jaar tussen het afgelopen en het nieuwe seizoen. Het programma staat nu voor dit najaar in de schema’s van RTL 5, alleen anders dan we het kenden. Privé weet te melden dat de crisis ook dit modellenprogramma niet voorbijgaat.

Om de kosten te drukken, wordt namelijk de samenwerking gezocht met een ander land. Dit wordt waarschijnlijk België, waardoor we straks kijken naar Benelux’ Next Topmodel. Maar er is nog een crisisbericht: de hoofdsponsor wordt C&A.

Next Topmodel is een duur programma om te maken, daardoor worden er altijd veel sponsors bij gezocht. De vierde serie kende niet minder dan vijf (5!) sponsoren die allemaal werden af- en aangekondigd rondom een reclameblokje. Je zou denken dat ze nog steeds in de rij staan, maar dat is niet meer het geval. Waarschijnlijk dat RTL daarom genoegen neemt met confectiemakers C&A. Toch een beetje raar bij een fashion programma als Holland’s Next Topmodel.

Onduidelijk is nog wie de presentator(en) wordt van het vijfde seizoen. De opnames zouden deze zomer van start moeten gaan.

Zie ook:
- Holland’s Next Topmodel in de ijskast
- Ananda Lândertine wint oersaaie finale Holland’s Next Topmodel

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Crisis slaat ook toe bij Holland’s Next Topmodel

  1. Bram

    Als ik RTL was zou ik dan helemaal geen seizoen maken. Het moet wel geloofwaardig en kwaliteit hebben.

      /   Reply  / 
  2. Lia

    Nou, deze kijker heeft zich ondertussen vermaakt met ANTM seizoen 12… doe mij toch maar de Amerikaanse versie (staat ook bol van de sponsoring), maar knullige SMS-finales blijven ons tenminste bespaard.

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Egt te zonde, ik haat het als belgen mee doen. Die accent is zo irritant, en je wil toch gewoon naar een Nederlands progamma kijken zonder accenten enz. Hoop wel dat Daph

      /   Reply  / 
    1. RJ

      Dus Limburgers, Brabanders, Groningers, Friezen etc mogen van jou ook niet op de tv, tenzij ze accentloos Nederlands praten… wat een onzin. En begin zelf eens met correct Nederlands te typen…

        /   Reply  / 
  4. ananda

    Wat jammer! Ze kunnen beter geen seizoen maken als het op deze manier moet. Met de belgen samen, dat is nog enigzins acceptabel, maar c&a als hoofdsponsor is idioot! Wat is dan nog de betekenis van het programma?

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Daphne Deckers blijft bij Holland’s Next Topmodel | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>