Erik van Muiswinkel met oudejaarscabaret

Het doek is gevallen voor Van Zon op Zaterdag, de satirische show van Erik van Muiswinkel. De Vara heeft het tot twee keer toe geprobeerd maar de kijkcijfers bleven ver achter bij de doelstelling. Toch gaat Erik van Muiswinkel aan de slag voor de Vara in het nieuwe seizoen en wel met een cabaretvoorstelling op oudejaarsavond, zo bleek tijdens de najaarspresentatie van de Vara. “Divers cabaret met onder anderen Erik van Muiswinkel”, staat in het programmaboekje.

Van Muiswinkel zelf zegt nu al geïnspireerd te zijn door de verkiezingen en de moeizame coalitievorming. Ook verwacht hij dat de nieuwe regering enkele markante bestuurders zal bevatten die hij aan wil pakken.

Overigens heeft RTL 4 al bekendgemaakt Ik Hou van Holland te spelen op Oudejaarsavond. De Vara komt ook met een special van Paul de Leeuw.

Zie ook:
- Paul de Leeuw ontvangt Sint en maakt Oudejaarsspecial
- Column Bert Brussen – Van Zon op Zaterdag
- Van Zon op Zaterdag met geloof, feminisme, klimaat en inspraak

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Erik van Muiswinkel met oudejaarscabaret

  1. Zo

    Ze dachten met Erik natuurlijk goud in huis te hebben gehaald, ”the next Andre van Duin”. Maar hij is natuurlijk niet DE grote cabaretier. Hij was bij kopspijkers ook maar een eenvoudige kracht. Ze hadden beter Jeroen van Koningsbrugge een show kunnen geven, die maakt pas een goede ontwikkeling door.

      /   Reply  / 
  2. michel

    Het idee van Van Zon op Zaterdag was erg leuk. Alleen de uitwerking verkeerd. De Vara moet Kopspijkers terug op de buisbrengen en dan Erik van Muiswinkel en Ellen Pieters het laten presenteren als Henk van Zon en Femke Schuitema de Boer. Ik denk dat het het zeker gaat aanslaan.

      /   Reply  / 
    1. Alex

      het wordt ook zo’n kopspijkersachtige met thomas van luyn mike bode en Sanne Wallis de Vries, cabaretduo Geen Familie (Niels van der Laan en Jeroen Woe) en Ronald Goedemondt

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>