Toine van Peperstraten volgt Humberto op bij Eredivisie Live

Nog een transfer in voetballand. Toine van Peperstraten verruilt de NOS voor Eredivisie Live. Hij volgt Humberto Tan op, die vorige week bekendmaakte een nieuwe uitdaging te hebben gevonden in de dagelijkse talkshow RTL Late Night. Toine zal niet alleen aan de slag gaan voor het betaalkanaal Eredivisie Live, maar heeft zich ook laten vastleggen voor een eventuele open zender van Fox.

Toine heeft vrijwel zijn hele carrière bij de NOS gewerkt, hij was er twintig jaar in dienst. Ooit begon hij als beeldbandredacteur, maar groeide door tot presentator. Volgens het AD zag hij de laatste stap om door te groeien bij de NOS belemmerd door ‘de grote drie’: Tom Egbers, Jack van Gelder en Mart Smeets.

In een persbericht laat de 45-jarige Toine weten: “Het instituut Studio Sport na bijna 20 jaar verlaten is geen kleine stap. De NOS heeft mij vele kansen geboden, waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen als presentator. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op die periode, maar zie een ongelooflijk mooie uitdaging in Eredivisie Live. Met elkaar gaan we bouwen aan iets moois, waar ik ontzettend veel zin in heb.”

Alex Tielbeke, directeur Eredivisie Media & Marketing: “Toine is een ervaren en sympathieke presentator met het juiste sporthart. Hij past daarom goed bij het profiel van Eredivisie Live, dé voetbalzender van Nederland die altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en absolute passie voor voetbal toont. Samen met Jan Joost van Gangelen en Kees Jansma gaat hij een ijzersterk team vormen.”

Overigens is vandaag ook bekend geworden dat Peter Lubbers aan de slag gaat als programmadirecteur bij Fox Benelux.

Zie ook:
- Peter Lubbers niet naar SBS maar naar Fox
- Humberto Tan maakt RTL Late Night op RTL 4
- NOS stoot Eredivisie of Champions League af
- Toine van Peperstraten ‘de nieuwe Mart’?
- NMa heet Murdoch welkom; sportkanaal Fox op komst?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toine van Peperstraten volgt Humberto op bij Eredivisie Live

  1. pat

    Ben benieuwd wanneer we wat meer horen over wat fox zijn plannen zijn in nederland.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>