Humberto Tan maakt RTL Late Night op RTL 4

RTL 4 gaat het weer proberen op de late avond. Vanaf dit najaar komt de zender met de dagelijkse talkshow RTL Late Night, gepresenteerd door Humberto Tan. Het nieuwe programma lijkt veel weg te gaan hebben van de klassieker Barend & Van Dorp.

Humberto Tan keert met RTL Late Night definitief terug bij RTL, waar hij al terechtkwam na de overname van Talpa/Tien. Toentertijd was er niet echt een goed plekje voor de presentator, die uiteindelijk op invalbasis al heel wat uitzendingen van RTL Boulevard draaide. Daar stopte hij vorig jaar mee omdat het niet langer viel te combineren met zijn werkzaamheden voor Eredivisie Live en BNR Nieuwsradio.

Programmadirecteur Erland Galjaard is blij dat hij eindelijk weer een speler wordt op late night. Ook is hij gelukkig Humberto Tan te hebben binnengehaald. “Hij is adrem, sympathiek en heeft bewezen een zeer brede interesse te hebben, van sport tot showbizz en van politiek tot het bedrijfsleven. Soms mag het luchtig en is er ruimte voor een vrolijke noot, en ook dan is Humberto voor ons dé man.”

RTL Late Night wordt geproduceerd door Blue Circle, dat ook RTL Boulevard, Boer Zoekt Vrouw en X Factor maakt.

Zie ook:
RTL 4 zet late night op scherp in nieuw tv-seizoen
Humberto Tan in gesprek met RTL
Humberto Tan weg bij RTL Boulevard

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Humberto Tan maakt RTL Late Night op RTL 4

  1. Valpa

    Maar gaat hij het helemaal alleen doen? Of moeten we denken aan vaste tafelgasten. Ferry Mingelen zou een aanwinst kunnen zijn op dit moment. Vergeet Jojanneke van den Berge niet, die toch al bij RTL zit. En zou Frits Wester nog vaak bij P&W zitten straks?

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Ik vraag me inderdaad of in hoeverre hij het zelf alleen zal doen. Ik had wel verwacht dat als er late night kwam, dat Linda er bij zou komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>