Edsilia Rombley vervangt Gordon bij X Factor

Edsilia Rombley is de nieuwe coach van Bad Boyz bij X Factor. Althans, deze week. Gordon is vrijdag afwezig door het Toppers-concert en heeft heel de week nodig om dat voor te bereiden. Dus laat hij zich waarnemen door Edsilia, die hem ook al assisteerde bij de jury visits.

Met het invallen van Edsilia blijven er vrijdag dus vier jurystemmen over om de exit te bepalen.

Vorig jaar moest Gordon ook al één aflevering verstek laten gaan doordat hij in Moskou was voor het Eurovisie Songfestival. Toen werd hij niet vervangen. Het betrof hier de finale, waardoor de jury alleen een adviserende rol had voor de kijker en niet meer iemand hoefde weg te stemmen.

Zie ook:
- Gordon: Misschien moet Sumera meedoen aan The Voice
- Juryleden X Factor beloven Sumera eigen album
- Gedoodverfde finalist Sumera uit X Factor
- X Factor: Driemaal herkansing is scheepsrecht voor Daniëlle
- Sarina onverwacht exit in Hollandse avond X Factor
- Rocker Mathijs overleeft rockshow X Factor niet
- 4Granted valt af in divashow X Factor
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Edsilia Rombley vervangt Gordon bij X Factor

  1. Moniek

    Als er dan toch een vervanger(ster) moet komen, vind ik het een hele goed keus :)

      /   Reply  / 
  2. Michael

    Komt Gordon wel goed uit dat hij er niet is aanstaande vrijdag. Aangzien hij vorige week Sumera eruit heeft gekickt en bijna heel Nederland tegen zich heeft gekeert. Kan hij niet de klappen opvangen en netjes in een X-factor uitzending uitleggen wat er precies gebeurde afgelopen week. Dat neemt niet weg dat het ontzettend leuk is dat Edsilia Rombley voor een keer in de jury zit. Ze kan haar expertise betreft muzikaliteit ontzettend goed inzetten en dan mag van mij die “Antiliaanse pit” wel duidelijk zichtbaar maken in opmerkingen. We wachten t af

      /   Reply  / 
    1. Piet Jansma

      idd heel Nederland stond achter Sumera, daarom stond ze ook in de sing off…

      Sumera is gewoon een a-hole with a severe attitude problem. (In het engels anders snapt ze het niet…)

        /   Reply  / 
      1. maria

        Wat een flauwe kinderachtige opmerking Piet Jansma!
        Het is nu wel genoeg geweest. De tijd zal het leren of Sumera doorbreekt. Of je er nu wat houdt of niet, het heeft weinig zin om ierdereen af te zeiken die je niet leuk vindt!
        Probeer eens een beetje positiever te zijn. Dat doet echt geen pijn.

          /   Reply  / 
      2. Rein

        oh maar dat is makkelijk te verklaren…. sumera spreekt het gemiddelde smsende tienermeisje niet aan, en vandaar dat ze minder stemmen kreeg. Ik laat het wel uit mijn hoofd mijn geld te gaan verspillen aan smsjes sturen naar televisieprogramma’s. Dat wilt niet zeggen dat ik talent niet herken als het voor me staat. Lijkt mij dat jij eerder degene bent die last heeft van een “attitude problem” :)

          /   Reply  / 
  3. Juize

    Erg leuke keuze!! Ze past goed in zo’n jury en hoop dat ze volgend seizoen een vaste plek krijgt, op de plaats van Stacy!

      /   Reply  / 
  4. Jeroen65

    Laat haar Gordon maar voorgoed vervangen! Weg met Gordon uit de jury!

      /   Reply  / 
    1. Jos

      Mee eens Edsilia is een veel leukere persoon dan Gordon!
      En ze kan nog beter zingen ook!!

        /   Reply  / 
  5. vinn

    Goede en logische keus. Ze kent de badboyz al een beetje door de juryvisits en heeft echt verstand van muziek.. lijkt me wel erg voor dr als ze nu een beslissende stem krijgt als de babdoyz gwn door zijn en bijv. Dony en Kelvin in de singoff staan

      /   Reply  / 
    1. Nina

      Ik denk eerlijk gezegd niet dat zij de beslissende keuze moet maken.
      Mijn vermoeden gaat uit naar dat zij als eerste mag kiezen, en dat Eric/Stacy/Angela het zal doen.
      In iedergeval, het persoon die zijn act niet in de herkansing zit.

        /   Reply  / 
    2. Cynneke

      Als Dony en Kelvin in de singoff staan is dat alleen maar meer dan terecht. Kelvin kan misschien entertainen, maar met zingen laat hij toch regelmatig een steekje vallen en Dony had de laatste keer een lekker optreden, maar de keren ervoor was het niet supergoed. Zeker Little green bag was waardeloos. Samen met Badboyz zijn zij toch echt de minste en wie er dan ook de komende paar keer in de singoff staan vind ik niet zo erg; als zij er maar uit gaan :)

        /   Reply  / 
  6. Michael

    Mensen even een vraagje ………
    Aanstaande vijdag hebben Wendy en Martijn verteld dat Macy Gray komt optreden. En het thema is “Paparazi” ! Ik weet mn god niet wat ik me erbij moet voorstellen. En de Uk versie van X-factor en de American Idol (waar alle ideen vandaan komen) hebben nog nooit “Paparazi” als thema gehad. Nu heb ik gelezen op de officiele site van Macy Gray dat ze idd naar X-Factor Netherlands komt MAAR ……..op een andere site staat dat ze ook staat gepland voor een Jazz festival in Melbourne op die vrijdag !!! Nu wil ik geen valse hoop geven maar denken jullie niet dat Lady Gaga (Paparazi !) als suprise act op komt. Komt haar goed uit namelijk want ze gaat nog een 2e concert geven in November in Ahoy Rotterdam, kan ze daar meteen voor reclame maken. Zo’n surpise act hebben ze ook namelijk gedaan in de UK. Daar kwamen gasten als: George Michael, Robbie Williams en Michael Buble opeens inzetten met de kandidaat die hun nummer zongen. Wat denken jullie ???

      /   Reply  / 
  7. Mirelle

    Nee, het is absoluut zeker dat Macy Gray komt! Lady Gaga zit in Parijs… ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>